Jennifer Anistonin, 50, syntymäpäivämatka sai pelottavan käänteen – ensin kuului pamaus, sitten alkoi lentopelkoisen painajainen - Viihde - Ilta-Sanomat

Jennifer Anistonin, 50, syntymäpäivämatka sai pelottavan käänteen – ensin kuului pamaus, sitten alkoi lentopelkoisen painajainen

Kuvituskuva
Julkaistu: 1.6.2019 13:44

Jennifer Anistonin ystävät yllättivät naisen ja veivät hänet Meksikoon. Lentomatka ei kuitenkaan sujunut aivan odotetulla tavalla.

Rakastetusta Frendit-sarjasta tuttu näyttelijätähti Jennifer Aniston täytti helmikuussa 50 vuotta. Vaalea kaunotar juhli ikääntymistään näyttävästi ja piti julkkiksia vilisseet pirskeet Hollywoodissa.

Anistonin ystäväporukka päätti juhlistaa synttärisankaria vielä yllätysmatkan merkeissä. Tv-juontaja Jimmy Kimmelin vaimo Molly McNearney ja Frendit-sarjasta tuttu Courteney Cox varasivat ystävälleen ja koko synttäriseurueelle matkan Meksikoon.

Aivan kaikki ei kuitenkaan mennyt nappiin. Aniston saapui tällä viikolla suosittuun Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmaan kertomaan äkillisestä käänteestä, jonka helmikuinen synttärimatka sai heti lentokoneen lähdettyä Los Angelesista.

– Kiihdytyksessä kuulimme räjähdyksen. Jos olisi olemassa auto, joka voisi ylittää Grand Canyonin kuin kuopan, niin sellainen ääni siitä kuuluisi. Se oli niin kova pamaus, Aniston kuvaili keskusteluohjelmassa yhdysvaltalaismedian mukaan.

Kuvituskuva

Lentokoneessa kukaan ei halua kuulla outoja ääniä – varsinkaan, jos pelkäät jo valmiiksi lentämistä. Vaikeasta lentopelosta kärsivälle Anistonille hetket pamauksen jälkeen olivat yhtä tuskaa.

– Kaikki alkoivat yhtäkkiä tekstailla lapsilleen ja sukulaisilleen, hän muisteli pelottavaa hetkeä.

Kävi ilmi, että Gulfstream G4 -mallinen kone oli menettänyt lähdössä yhden renkaistaan. Kone pääsi nousemaan, mutta selvää oli, että koneen piti tehdä hätälasku mahdollisimman pian vaurioiden takia.

Lentokone joutui kuitenkin kiertelemään muutaman erittäin pitkän tunnin ajan eteläisen Kalifornian yllä ilman rengasta, sillä koneen tuli kuluttaa tarpeeksi polttoainetta ennen kuin se pystyi laskeutumaan turvallisesti. Matkustajat eivät voineet muuta kuin istua epätietoisina ja odottaa hätälaskua.

Courteney Cox ja Jennifer Aniston ovat pysyneet hyvinä ystävinä Frendit-sarjan jälkeen.

Courteney Cox ja Jennifer Aniston ovat pysyneet hyvinä ystävinä Frendit-sarjan jälkeen.

Courteney Cox avautui pelottavasta tilanteesta lehdistölle heti lennon laskeuduttua.

– Tiedän vain, että koneesta puuttui takaa oikealta rengas. Oikeasti, olimme todella, todella onnekkaita. Laskeuduimme ilman yhtä rengasta, ja se voi kuulostaa siltä, ettei se ole iso asia, mutta lentokoneessa se on, Cox muistutti.

Lopulta kone laskeutui onnistuneesti, ja myöhemmin samana päivänä seurue pääsi kuin pääsikin aloittamaan syntymäpäiväjuhlinnat.

– Laskeuduitte ilman rengasta koneella, joka oli täynnä kansallisaarteita, Kimmel hämmästeli Anistonin kanssa.

Kuvituskuva

Aniston järjesti helmikuussa hulppeat syntymäpäiväjuhlat Los Angelesissa lähimmille ystävilleen.

Länsi-Hollywoodissa sijaitsevassa Sunset Towerissa järjestettyihin pirskeisiin saapuivat muun muassa George ja Amal Clooney, Katy Perry ja Orlando Bloom, Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Demi Moore, Sandra Bullock ja Frendit-kollega Lisa Kudrow, Isla Fisher ja Sacha Baron Cohen.

Yllättäen paikalle saapui myös Anistonin ex-puoliso Brad Pitt. Pitt yritti saapua juhliin kaikessa hiljaisuudessa, mutta amerikkalaismediat bongasivat tähden heti. Spekulaatiot syistä tähden saapumisesta paikalle alkoivat, sillä hän ja Aniston eivät tunnetusti eronneet parhaimmissa väleissä.

Tuoreimmat osastosta