Perhe kertoo Joonas Loirin kuolinsyyn: sai sairauskohtauksen kotonaan

Joonas Loirin perhe kertoo muusikon kuolinsyyn Facebookissa.

31.5.2019 16:24

Taiteilijalegenda Vesa-Matti Loirin poika muusikko Joonas Loiri kuoli äkillisesti keskiviikkona vain 37-vuotiaana.

Miehen perhe kertoo Joonaksen Facebook-sivulla, että muusikko sai sairauskohtauksen kotonaan.

– Joonas L on valitettavasti menehtynyt kotonaan sairaskohtaukseen. Unfortunately Joonas L have passed away because of seizure in his home. Hyvää matkaa rakkain Joonas <3. Suru on suuri, ei voida uskoa että olet poissa. Rakkain terveisin Riitta, Vesku, Jenni, Marko & Petra, julkaisussa kerrotaan.

Joonaksen Facebook-sivulla kerrotaan myös, että Joonaksen piti soittaa lauantaina Tampereella Clinic-tapahtumassa, mutta keikan soittaakin nyt Joonaksen rakas ystävä.

– Joonaksen piti soittaa tänä lauantaina Clinic tapahtumassa Tampereella klo 01:30-03:00. Joonaksen rakas ystävä Jekaterina soittaa nyt tämän slotin ja aloittaa sen Joonaksen Kinky Panda biisillä, setissä kuullaan myös muita Joonaksen uusimpia biisejä.

Joonas Loiri oli Vesa-Matti Loirin ja Riitta Loirin poika. Ex-parilla on yhdessä myös toinen lapsi, vuonna 1979 syntynyt Joonaksen isosisko Jenni.

Muusikon kuolema tuli hänen omaisilleen ja perheelleen täytenä yllätyksenä.

– Suruni on musertava. Ei tällaiseen voi varautua. Tuntuu tosi pahalta, Vesa-Matti Loiri viestitti Ilta-Sanomille torstaina.

Hän kertoo saaneensa suuren määrän surunvalitteluja.

– Olen kiitollinen kaikille niille ihmisille, jotka ovat ottaneet osaa suruuni, Loiri jatkoi.

– Tässä vaiheessa en halua kommentoida asiaa tämän enempää. Toivon, että suruani kunnioitetaan, ja että saisin surra rauhassa.

Vesa-Matti Loiri ja poika Joonas Loiri vuonna 1986.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Joonas Loiri oli vielä alkuviikosta ollut tavanomaiseen tapaansa yhteyksissä omaisiinsa. Myös isäänsä Vesa-Matti Loiriin, johon hänellä oli erittäin lämpimät välit. Joonas Loiri löydettiin kuolleena keskiviikkona. Muusikkona, ohjaajana ja dj:nä uraa luonut Joonas Loiri oli julkaissut esikoisalbuminsa (Kinky Panda) vain kaksi kuukautta sitten.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?