Arnold Schwarzeneggeriltä yllättävä aluevaltaus: teki kappaleen itävaltalaismuusikon kanssa – tältä kuulostaa ”Iso-Arskan” räppäys

Julkaistu:

”Iso-Arska” voi lisätä ansioluetteloonsa jälleen yhden saavutuksen.
Viihteen, kehonrakennuksen ja politiikan monitoimimies Arnold Schwarzenegger, 71, ei lepää laakereillaan. Nyt mies on tehnyt jälleen uuden aluevaltauksen, sillä hänet kuullaan itävaltalaisräppäri Andreas Gabalierin uutuuskappaleessa.

Eikä Schwarzeneggerin rooli ole vain pullistella kuuluisia lihaksiaan Pump it Up - The Motivation Song -kappaleen musiikkivideolla, vaan hänet kuullaan myös räppäämässä kappaleen lopussa.

Voit kuunnella kappaleen alla olevalta viralliselta musiikkivideolta:Motivaatiobiisiksi kuvailtu kappale alkaa miehen kuuluisalla lausahduksella ”hasta la vista, baby”. Kappaleen sanoituksissa vilisee Vice-lehden mukaan kunnianosoituksia Schwarzeneggerin saavutuksille, sillä itävaltalaisräppäri luettelee sanoituksissaan miehen meriittejä Terminaattori-elokuvasta aina Conan barbaariin.

– Hei, olen Arnold Schwarzenegger, kuuntele tarkkaan, kaiva syvälle ja kysy itseltäsi, kuka oikein haluat olla? Ei mitä, vaan kuka, jos uskot siihen, niin menestys löytää luoksesi, raada sen eteen, luota itseesi ja kaikista unelmistasi tulee totta, Scharzenegger räppää.

Musiikkivideossa Schwarzenegger pumppaa salilla hieman vaatimattomimmin lihaksin varustellun räppärin kanssa. Schwarzenegger voitti kehonrakennusurallaan kaikki tärkeimmät kansainväliset kilpailut, muun muassa kehonrakennuksen suurimman tittelin Mr. Olympian. Hän vei himoitun tittelin ennätyksellisesti seitsemän kertaa


Schwarzenegger ponnisti köyhästä itävaltalaisesta pikkukylästä ensin kehonrakennuksen huipulle, sitten näyttelijätähdeksi ja lopulta myös yhdysvaltalaiseksi poliitikoksi. Vuonna 1947 syntyneen Schwarzeneggerin lapsuus oli karu. Mies on kertonut haastatteluissa kasvaneensa teini-ikäiseksi ilman suihkua.

Vuosina 2003–2011 republikaaneja edustanut Schwarzenegger toimi Kalifornian kuvernöörinä kahden kauden ajan. Tämän jälkeen hän palasi Hollywood-näyttelijäksi.

Lisäksi Schwarzenegger on viiden lapsen isä. Hänellä on neljä lasta yhdessä puolisonsa Maria Shriverin kanssa sekä yksi poika, 21-vuotias Joseph Baena salasuhteesta kotiapulaisena työskennelleen Mildred Baenan kanssa.
Juttua muokattu klo 18:58: korjattu räppärin kansalaisuus australialaisesta itävaltalaiseksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt