Salatut elämät -tähti Sami Uotila, 48, julkaisi onnea hehkuvan kuvan – Ava-tyttärestä tuli Suomen mestari: ”Kuinka ylpeä voi olla”

Julkaistu:

Salkkarit-tähti Sami Uotilan tytär sai kaulaansa kirkkaimman mitalin jujutsun SM-kisoissa.
Näyttelijä Sami Uotila, 48, on vieraillut melko usean suomalaisen olohuoneessa Salatut elämät -sarjan myötä. Aki Nikkistä sarjassa näyttelevä Uotila on työnsä lisäksi myös ylpeä isä, sillä miehellä on tytär Ava.

Nyt Uotila kertoo Instagramissaan ilouutisen: Ava-tytär on voittanut jujutsun Suomen mestaruuden. Uotila hehkuttaa olevansa äärettömän ylpeä tyttärensä saavutuksesta.

– Hyvä Ava. Siis kuinka ylpee ja onnellinen voi olla tyttärensä puolesta. Ava nappas kultaa Jujutsun Suomenmestaruuskisoissa. Go girl!! Tästä on neidin mukava lähteä kesäloman viettoon, jehesh!! Ja toi hymy tuolla ylimmässä kuvassa kertoo niin paljon!
Seuraajat ovat onnitelleet tiuhaan tahtiin isää ja tytärtä hienosta saavutuksesta.

– Onnittelut Avalle mahtavasta suorituksesta ja uskoa tulevaan. Isille onnittelut myös loistavan taitavasta tyttärestä.

– Vau mikä suoritus, ihan huippua!

Uotila sai Ava-tyttären liitostaan Petra Uotilan kanssa. Ex-pari oli naimisissa seitsemän vuoden ajan vuosina 2006–2013.


Uotila on ollut Salatuissa elämissä mukana pitkään. Aki Nikkisen saappaisiin hän astui ensimmäisen kerran vuonna 1999. 2002 hän lähti sarjasta, mutta teki paluun suosikkisarjaan jälleen syksyllä 2014.

Salkkareiden lisäksi Uotila nähtiin viime vuonna seikkailusarja Fort Boyard Suomessa. Miehen joukkue voitti koko kilpailun, ja Uotila kertoikin jo ennen osallistumistaan olevansa todella innoissaan.

– Mun mielestä tää on tosi hyvän maun kilpailu. Jengi joutuu vääntämään siellä ihan tosissaan ja kaikki on enemmän tai vähemmän peet housuissa siellä hetkittäin niitten juttujen kanssa, mutta se on kuitenkin tosi hyvän mielen huumorilla höystettyä, Uotila kertoi ajatuksiaan sarjasta ennen osallistumistaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt