Maisa Torpalta yllätyspaljastus: vaihtoi alaa täysin uuteen – ”Elämä yllätti ihan mielettömällä tavalla” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maisa Torpalta yllätyspaljastus: vaihtoi alaa täysin uuteen – ”Elämä yllätti ihan mielettömällä tavalla”

Julkaistu: 31.5.2019 11:13

Maisa Torppa kertoo Instagramissa viettäneensä hiljaiseloa, koska hän on aloittanut opiskelemaan uutta ammattia.

Tv-persoona ja sometähti Maisa Torppa on kääntänyt uuden sivun elämässään. Nainen julkaisi suositulla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän hymyilee onnellisena lentokoneen vieressä. Yllään Torpalla on lentoemännän puku, ja hän kertookin kuvatekstissä aloittaneensa työt lentoemäntänä.

– Elämä yllätti ihan mielettömällä tavalla! Viime ajat oon viettänyt hiljaiseloa, koska kaikki aika ja energia on mennyt todella haastavaan matkustamohenkilökunnan turvallisuus- ja palvelukoulutukseen. On etuoikeutettua saada kuulua tähän mielettömään työporukkaan! Vastaanotto on ollut maailman ihaninta.

Maaliskuussa Torppa kertoi valmistuneensa lähihoitajaksi. Torppa paljastaa kuitenkin jatkavansa edelleen opiskelemista hoitoalalla.

– Aikaisemmat opiskelut sairaanhoitajaksi jatkuu syksyllä (älkää luulkokkaan, että hoitoala jäisi) mutta tällä hetkellä elämä menee siivillä! Nähdään Norran operoimilla Finnairin lennoilla!

Torpan uusi ura kiinnosti kovasti myös hänen seuraajiaan. Nainen sai lukuisia onnitteluja kuvan alle.

– Hienoa, että hankit vaihtoehtoammatin! Ahkerat jaksaa opiskella!

– Onneksi olkoon, hoitajan ammatista on hyötyä lennoilla.

– Onnea uusiin tuuliin.

Torppa on kertonut aiemmin IS:n haastattelussa opiskelevansa samanaikaisesti sekä lähi- että sairaanhoitajaksi sekä suorittavansa myös lukio-opintoja.

Aiemmin Torppa kertoi IS:lle suurimman unelmansa olevan kätilönä työskentely, mutta Instagramissa hän on sanonut kaikkien ovien olevan avoinna.

– Pidän kaikki ovet avoinna, kun on käynyt niinkin että harjoittelussa oon huomannut, että jokin juttu, mitä en pitänyt yhtään mulle suunnattuna onkin ollut ihan mielettömän mukavaa, joten harjoittelu kerrallaan, Torppa kirjoitti Instagramissa.

Maisa Torppa ponnahti julkisuuteen 17-vuotiaana vuonna 2009 Miss Bikini -kisan myötä, jolloin hän esiintyi myös Rantalentis-ohjelmassa. Sittemmin Torppa on nähty lukuisissa tosi-tv-ohjelmissa, kuten Viidakon tähtösissä, Tuurin kyläkaupasta kertovassa sarjassa ja Aurinkorannan tähtösissä.

Torppa on kihloissa rallikuski Jari-Matti Latvalan kanssa.

Ilta-Sanomat kertoi Maisa Torpan suuresta elämänmuutoksesta viime toukokuussa julkaistussa haastattelussa: