Ashton Kutcher saapui todistamaan murhaoikeudenkäyntiin – nuoruuden tyttöystävä koki traagisen kohtalon

Julkaistu:

oikeudenkäynti
Ashton Kutcher koputteli vuonna 2001 tyttöystävänsä oveen tietämättä, että tämä makasi puukotettuna asunnossa.
Näyttelijä Ashton Kutcher, 41, saapui oikeuden eteen Los Angelesissa, kertoo BBC. Kutcher oli todistajana murhaoikeudenkäynnissä, jossa käsiteltiin hänen nuoruuden aikaisen tyttöystävänsä Ashley Ellerinin traagista kohtaloa.

Sarjamurhaaja Michael Gargiulo puukotti vaatesuunnittelua opiskelleen Ellerinin kuoliaaksi tämän kotonaan helmikuussa 2001.

Kutcherin piti tavata Ellerin sinä iltana, kun Gargiulo tunkeutui hänen Hollywoodin-kotiinsa ja puukotti häntä 47 kertaa. Kutcherin todistusta tarvittiin selvittämään muun muassa Ellerinin tarkkaa kuolinaikaa.


BBC:n mukaan Kutcher ja Ellerin olivat sopineet puhelimessa tapaamisesta. Illalla Kutcher meni hakemaan Elleriniä sovitusti.

– Koputin oveen, mutta mitään ei tapahtunut, Kutcher kertoi oikeudessa.

– Koputin uudelleen ja uudelleen, eikä vastausta. Tässä vaiheessa oletin, että olin myöhässä, ja hän oli tympääntynyt ja lähtenyt ulos, Kutcher muisteli ja kertoi yrittäneensä soittaa naiselle vielä useaan otteeseen illan aikana.

Kutcher katsoi ikkunasta ja näki lattialla "levinnyttä punaviiniä". Oikeasti Eller makasi näköetäisyyden päässä kuolleena lattialla ja punaviini oli todellisuudessa hänen vertaan.


Seuraavana päivänä kämppäkaveri löysi Ellerinin kuolleena heidän asunnostaan.

– Olin kauhuissani, Kutcher kuvaili hetkeä, jolloin hän sai tietää tyttöystävänsä kohtalosta.

Kutcherin tyttöystävä ei jäänyt Michael Gargiulon ainoaksi uhriksi. Gargiulota syytetään Ellerinin lisäksi kahden muun naisen murhasta, sekä neljännen naisen murhayrityksestä. Vuonna 2008 hän yritti murhata neljännen naisen, naapurissa asuneen Michelle Murphyn, mutta tämä onnistui taistelemaan tiensä ulos järkyttävästä hyökkäyksestä.

Gargiulo pidätettiin 2008 DNA-todistusten jälkeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt