Iiron ja Meijun matka Temptation Islandilla päättyi eroon, mutta suhde sai toisen mahdollisuuden – kun kamerat sammuivat, Iiro löysikin uuden naisen

rac

Julkaistu:

Temptation Island Suomi
Iiro ja Meiju eivät lähteneet Temptation Islandilta pariskuntana. Suomessa he yrittivät kuitenkin pelastaa suhteensa.
Temptation Islandin viimeisellä iltanuotiolla toisensa kohtasivat Iiro ja Meiju. Koko kauden urakalla viettelysten saarella sekoillut Iiro joutui tukalaan paikkaan, kun sekä Meiju että juontaja Sami Kuronen grillasivat miestä tämän edesottamuksista.
Iiro ei kuitenkaan suostunut ottamaan vastuuta omista teoistaan, vaan vieritti syyn jatkuvasti Meijun niskaan väittämällä, ettei nainen olisi koskaan rakastanut tätä. Hän myös väitti hakeneensa sinkku-Janiinasta vain turvaa ja lohtua, eikä mitään muuta.

– Mihin aikuinen mies tarvii turvaa muutaman tunnin eron jälkeen, Kuronen sivalsi miestä.

  • Katso tunnelmia parin viimeiseltä iltanuotiolta yllä olevalta videolta
Suomalaiset ovat saaneet seurata pitkin kevättä Iiron törkeää käytöstä niin Meijua kuin saaren muita naisia kohtaan. Miehen vastenmielinen ja ylimielinen käytös oli liikaa myös Meijulle, joka ei nähnyt kaksikolla enää yhteistä tulevaisuutta. Näin ollen kaksikko ei lähtenyt viettelysten saarelta kotiin pariskuntana.


Palattuaan Suomeen parin suhteessa tapahtui kuitenkin varsin odottamaton käänne: Meiju nimittäin päätti antaa uuden mahdollisuuden Iirolle tämän härskistä käytöksestä huolimatta.

Meiju ja Iiro yrittivät kotiin saavuttuaan vielä pelastaa suhteensa ja palata yhteen saaren tapahtumista huolimatta. Nyt suhde on kuitenkin kariutunut kaksikon mukaan lopullisesti.

– Kyllä siinä juotiin muutama pullo viiniä, mutta kyllä me eri teillä jatkettiin, Iiro kertaa parin kotiinpaluuta.

– Kyllähän me hetken aikaa yritettiin, mutta sitten se kariutui, komppaa Meiju.


Vielä parin viimeisellä iltanuotiolla Iiro ei suostunut tunnustamaan omia virheitään ja uhriutui parhaansa mukaan syyttäen ala-arvoisesta käytöksestään kaikkia muita. Nyt hän kuitenkin myöntää, ettei hänen toimintansa saarella ollut mistään kotoisin.

– Siellä mulla oli koko ajan sellainen käsitys, että en oo tehnyt mitään väärää. Mutta sehän on aivan kamalan näköistä toimintaa, eihän parisuhteessa noin käyttäydytä, mies tunnustaa.

– Mä aattelin, että mä en oo rikkonut meidän rajoja. Että mä en oo hirveesti ketään pussaillu ja näin. Mutta eihän tollanen käytös oo parisuhteessa mistään kotosin. Jos Meiju olis toiminut samalla tavalla, niin oishan se ollut naurettavaa.

Iiro jahtasi vuorollaan lähes jokaista saaren sinkkunaisista. Nyt hän paljastaa Janiinan olleen alusta asti miehelle se ensimmäinen vaihtoehto. Janiina puolestaan kertoi Iiron yrittäneen ottaa tähän yhteyttä useampaan otteeseen Suomeen palattuaan.


Vaikka suhde Janiinaan kariutuikin lopullisesti viimeistään parin katastrofaalisilla unelmatreffeillä, on mies onnistunut löytämään rinnalleen jo uuden rakkauden.

– Siinä meni helmikuuhun asti, kunnes tapasin yhden ihmisen. Itse asiassa, kun kello vaihtui tähän kuukausipäivään niin alettiin seurustelemaan. Eli tänään aloin seurustelemaan! Menee ihan mukavasti, Iiro paljastaa ja kertoo, että on keskustellut saaren tapahtumista myös uuden kumppaninsa kanssa.

Meiju puolestaan kertoo tapailleensa hetken aikaa sinkku-Tonia, jonka kanssa nainen lähentyi jo saarella. Parin romanssi ei kuitenkaan kestänyt muutamaa kuukautta pidempään.

Vaikka Meijun ja Iiron matka Temptation Islandilla oli täynnä kyyneleitä ja draamaa, on kaksikko nykyään hyvissä väleissä. Helppoa se ei kuitenkaan ollut.

– Kyllä me ollaan monet riidat riidelty. Ollaan huudettu toisillemme pää punaisina. Mutta ehkä me ollaan vaan käsitelty ne asiat, hyväntuulinen Meiju pohtii.