Suomalaislaulaja hämmästytti yhdennäköisyydellään Mörkö-Markon kanssa – nappasi kaksoisolentonsa veikeään yhteiskuvaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomalaislaulaja hämmästytti yhdennäköisyydellään Mörkö-Markon kanssa – nappasi kaksoisolentonsa veikeään yhteiskuvaan

Waltteri Torikkaa ja Marko Anttilaa voisi luulla veljeksiksi. Nyt he poseeraavat iloisina yhteiskuvassa.

Oopperalaulaja Waltteri Torikka onnistui nappaamaan Marko Anttilan yhteiskuvaan kesken Tampereen torijuhlien.­

30.5.2019 19:41

Oopperalaulaja Waltteri Torikka sai tiistaina kiekkokansan leuat loksahtamaan, kun hän julkaisi kuvaparin itsestään ja suomalaisten sankariksi nousseesta Marko ”Mörkö” Anttilasta. Anttila johdatti Leijonat maailmanmestaruuteen viime sunnuntaina pelatussa jääkiekon MM-finaalissa Bratislavassa.

Torikka julkaisi Instagram-tilillään kuvan, johon hän oli liittänyt kuvan sekä itsestään, että Anttilasta. Laulaja oli huomannut miesten muistuttavan ulkoisesti hyvin paljon toisiaan ja miehen seuraajat kutsuivat häntä leikkisästi kiekkosankarin kauan kadoksissa olleeksi veljeksi.

Leijonien maailmanmestaruutta juhlittiin keskiviikkona Tampereen keskustorilla järjestetyssä juhlassa, jossa myös Torikka esiintyi. Mies oli onnistunut nappaamaan kaksoisolentonsa Anttilan juhlahumun keskellä yhteiskuvaan ja hän julkaisi otoksen Instagram-tilillään torstaina.

– Silleen erikoinen päivä oli eilen, että pitelin kultamitalia, POIKAA (joka on tullut kotiin), kysyin 30 000 ihmiseltä Tampereen keskustorilla LÖIKÖ MÖRKÖ SISÄÄN, lauloin Pirkanpoikien ja ”mörkökvartetin” kanssa Finlandian samalle jengille, Torikka kertaa päivän tapahtumia Instagramissaan.

– Me ehkä ollaan sankareita kaikki, mutta noi jätkät on ihan mahtavia tyyppejä. Mun sankareita, laulaja hehkuttaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?