Suomalainen Viivi, 19, seurustelee EDM-supertähden kanssa – mies julkaisi kuvan Suomenlinnasta: ”Turistina parhaan oppaan kanssa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomalainen Viivi, 19, seurustelee EDM-supertähden kanssa – mies julkaisi kuvan Suomenlinnasta: ”Turistina parhaan oppaan kanssa”

Norjalais-DJ ja tuottaja Alan Walker on tavannut suomalaisen Viivi-rakkaansa jo vuosia sitten. Seurustelua heillä on takana muutama kuukausi, Walker kertoo.

Alan Walker on kansainvälisesti tunnettu EDM-tähti.­

30.5.2019 7:14

Norjalainen EDM-supertähti Alan Walker, 21, seurustelee suomalaisen Viivin, 19, kanssa. Walker vahvistaa seurustelu-uutisen norjalaismedia VG:lle.

Pari edusti hiljattain punaisella matolla yhdessä Spellemann-palkintogaalassa Norjassa.

– Tapasimme kolme tai neljä vuotta sitten Suomessa. Olemme siitä asti pitäneet tiiviisti yhteyttä. Muutama kuukausi sitten päätimme ottaa suhteessamme uuden askeleen ja teimme tästä virallista, Walker kertoo VG:lle.

Walker kertoo Viivin olevan hänelle suuri tuki ja turva välimatkasta huolimatta.

– Olemme jo tottuneet välimatkaan, sillä olen jatkuvasti kiertueella ja Viivi työskentelee sekä asuu Helsingissä. Yritämme kuitenkin hoitaa asiat niin, että Viivi pääsee välillä mukaamme kiertueelle. Muutoin matkustamme säännöllisesti Suomen ja Norjan välillä.

Viimeksi viikko sitten Walker julkaisi kuvan Suomenlinnasta, jossa hän oli vierailemassa yhdessä Viivi-rakkaansa kanssa.

– Turistina Suomessa parhaimman mahdollisen oppaan kanssa, Walker päivitti kuvaansa, jossa pari poseeraa Suomenlinnan linnoituksilla.

Elektronisen tanssimusiikin DJ-tuottaja Alan Walker on laajasti tunnettu ympäri maailmaa: artistilla on Instagramissa jopa 5,8 miljoonaa seuraajaa.

Walkerin Viivi-rakkaalla itselläänkin on jo 24,2 tuhatta seuraajaa Instagramissa. Hän on julkaissut omassa profiilissaan runsaasti hellyyttäviä yhteiskuvia artistirakkaansa kanssa.

– Ylpeä sinusta, kirjoitti Viivi kuvaansa. Walker on kotoisin Norjan Bergenistä, minne hän on hiljattain saanut oman Walk of Fame -laatan.

Walker tunnetaan lukuisista hittibiiseistään, kuten Faded ja All Falls Down, jotka ovat nousseet hittilistoille myös Suomessa. Spotifyssa muusikolla on kuuntelijoita kuukausittain jopa 24,5 miljoonaa.

Alan Walker on esiintynyt Suomessa lukuisia kertoja muun muassa Ruisrockissa ja Weekend Festivaleilla. Seuraavan kerran hän nousee lavalle heinäkuussa Weekendeillä Helsingin Suvilahdessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?