Jukka Hildéniltä ja Chachi-rakkaalta yllätyspaljastus – riemuitsevat asiasta Instagramissa: ”Meillä on vauva vatsassa!”

Julkaistu:

Jukka Hildén ja Chachi Gonzales suunnittelevat parhaillaan häitä. Nyt he odottavat myös esikoistaan!
Duudsoneista tuttu Jukka Hildén kihlautui amerikkalaisen Chachi Gonzalesin kanssa viime elokuussa. Vieraillessaan MTV:n ohjelmistoesittelyssä tiistaina Hildén, 38, kertoi suunnittelevansa häitä yhdessä Gonzalesin, 23, kanssa.

– Kyllä, olemme menossa naimisiin! Hildén iloitsi Ilta-Sanomille tiistaina.
Tuolloin mies kommentoi, että tulossa on pian paljon isoja uutisia. Kauaa ei tarvinut odottaa, sillä Gonzales paljasti tänään parin odottavan esikoistaan. Nainen vahvisti ilouutisen julkaisemalla Instagramissaan kuvan vauvavatsastaan, jota ympäröivät Hildénin kädet.– OLEN RASKAANA, nainen iloitsee.

– Herranjumala, olen kuollakseni halunnut kertoa teille nämä iloiset uutiset. Emme voisi olla onnellisimpia, kun saamme toivottaa perheemme uuden jäsenen tervetulleeksi ensi syksynä, Gonzales hehkuttaa kuvatekstissään.

Chachi kertoo päivityksessään kuinka hän on aina haaveillut perheestä ja äitiydestä.

– Olen niin innoissani. En malta odottaa, että saan kokea tämän vastuun yhdessä ihanan tulevan aviomieheni kanssa sekä kokea niin äitiyden hyvät kuin huonotkin puolet, hän kirjoittaa.

– Olen niin sanaton ja onnesta suunniltani.


Myös Hildén julkaisi samaisen otoksen omalla Instagram-tilillään. Mies ei yritä piilotella onneaan.

– Olen niin valtavan onnellinen. Meillä on vauva vatsassa, Hildén kirjoittaa useiden sydänhymiöiden kera.

Molemmat julkaisut keräsivät nopeasti satoja kommentteja ja tuhansia tykkäyksiä. Kommenttikentät täyttyivät parille suunnatuista onnitteluista.


Hildén ja Gonzales ovat pitäneet yhtä siitä asti, kun pari tapasi Los Angelesissa vuonna 2017. Duudsonina tunnettu Hildén kuvasi tuolloin Huippujengi -ohjelmaa. Gonzales puolestaan tunnetaan kotimaassaan tanssijana, koreografina, tubettajana sekä näyttelijänä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt