Game of Thrones päättyi – ongelmiin ajautunut hurmurinäyttelijä hakeutui hoitoon

Julkaistu:

Kit Haringtonin väitetään kärsivän stressistä.
HBO:n Game of Thrones -hittisarjasta tuttu brittinäyttelijä Kit Harington on hakeutunut hoitoon, kertoo uutistoimisto Reuters.

Hänen edustajansa ilmoitti asiasta tiistaina.

– Kit on päättänyt hyödyntää tätä aukkoa aikataulussaan viettämällä aikaa hyvinvointiretriitissä henkilökohtaisten ongelmien takia, tiedotteessa todettiin.

Harington, 32, nousi tähdeksi lähes täydestä tuntemattomuudesta. Hän esitti hiljattain päättyneessä sarjassa Jon Nietosta.

Haringtonin ongelmista ei kerrottu tiedotteessa tarkemmin, mutta The New York Postin ”Page Six” -palstan mukaan taustalla olisi miehen stressi, uupumus ja alkoholin käyttö.

Palstalla paljastetaan, että Harington hakeutui yhdysvaltalaiselle klinikalle useita viikkoja ennen sarjan huipennusta, joka näytettiin toukokuun 19. päivänä. Pelkästään Yhdysvalloissa päätösjakso keräsi 19,3 miljoonaa katsojaa.

Harington on myöntänyt suhtautuneensa suursarjan lopetukseen tunteellisesti.

– Olen kyyninen englantilaismies, mutta sarjan loppu sai minut itkemään.

Harington avioitui toisen Game of Thrones -tähden Rose Leslien kanssa vuonna 2018. Mies sanoi aiemmin tänä vuonna Varietyn haastattelussa, että hän on aikoinaan kipuillut sarjan tuoman julkisuuden kanssa.

– Minusta tuntui, että minun pitäisi tuntea olevani maailman onnekkain ihminen, kun tosiasiassa tunsin oloni hyvin haavoittuvaksi. Elin silloin epävarmaa aikaa elämässäni, kuten varmasti moni ihminen parikymppisenä, Harington kommentoi maaliskuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt