AL: Näyttelijä Ilkka Koivula erosi puolisostaan – asuu nyt yksin keskellä ei mitään

Julkaistu:

Ilkka Koivula teki radikaalin elämänmuutoksen eronsa jälkeen.
Näyttelijä Ilkka Koivula kertoo Aamulehdessä, kuinka asuu nykyään maatilalla nokialaisessa syrjäkylässä.

– Tuli ero. Löysin tämän, mies kertoo Aamulehdelle kodistaan, jossa on asunut nyt muutaman vuoden.

Koivula, 53 vuotta, kertoo kutsuvansa kotiinsa vieraita ani harvoin. Hän kertoo heräävänsä joka aamu kuudelta ilman kellon soittoa. Sen jälkeen hän juo kaksi kuppia kahvia ja tekee työprojekteja.

– Minä en tiedä, mitä minä tekisin kerrostalossa. Katsoisin vain televisiota, sitten tuntuisi, että tämä elämä valuu hukkaan. Minun pitää koko ajan tehdä jotain, hän pohtii.

Ilkka Koivula tunnetaan parhaiten muun Akseli Koskelan roolistaan ohjaaja Timo Koivusalon elokuvista Täällä Pohjantähden alla ja Täällä Pohjantähden alla II.

Koivula työskentelee parhaillaan Danny-musikaalin parissa. Hän esittää musikaalissa itse Ilkka Lipsasta näyttelijä Lauri Mikkolan kanssa.
Heikki Paavilaisen ohjaama musikaali kertoo Ilkka ”Danny” Lipsasen elämäntarinan huumorilla höystettynä. Se käsittelee Dannyn vauhdikasta elämää Porista Helsinkiin, iskelmätaivaan suursuosiota ja musiikkineuvoksen asemaa.


Musikaalissa nähdään menneiden vuosikymmenien näyttäviä showkiertueita ja unohtumattomia kappaleita, kuten Kauan, Tahdon olla sulle hellä, Tuulensuojaan, Kesäkatu ja Vähän ennen kyyneleitä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt