Jare Tiihonen ilmestyi yllättäen juhlimaan Leijonia – ylisti kultajoukkuetta MTV:n haastattelussa: ”Nämä on harvinaisia hetkiä”

Julkaistu:

Leijonat
Jare Tiihonen kertoi MTV:lle saapuneensa Kaisaniemeen nauttimaan tunnelmasta ja fiilistelemään maailmanmestaruutta.
Slovakian MM-kisoissa maailmanmestaruuden voittaneiden Leijonien kultajuhlaa vietetään parhaillaan Kaisaniemen puistossa. Paikalle on kerääntynyt kymmeniä tuhansia ihmisiä juhlimaan mestaruusjoukkueen voittoa. Heidän joukossaan oli yllättäen myös Jare Tiihonen.

Tiihonen kertoi MTV:lle katsoneensa eilistä kultaottelua yhdessä ystäviensä kanssa. Mies oli mitä ilmeisemmin tykästynyt Arttu Wiskarin Löikö mörkö sisään -kappaleeseen. Tiihonen kertoi nimittäin soittaneensa kyseistä kultakapteeni Marko ”Mörkö” Anttilan kunniaksi tehtyä kappaletta kisakatsomossaan lähes kyllästymiseen asti.

– Mun ei tarvi onneks enää tehdä yhtään biisiä, et ollaan siltä puolelta eläkkeellä. Mutta on mukava olla täällä aistimassa tunnelmaa ja fiilistelemässä. Tää on hieno kansanjuhla, mies nauroi MTV:n lähetyksessä.


Mies kertoo seuranneensa MM-kisoja jännityksellä. Intohimoiseksi jääkiekkofaniksi hän ei kuitenkaan tunnustaudu, vaikka lapsuudesta onkin tallella satoja jääkiekkoaiheisia keräilykortteja.

– Kyllähän MM-kisoja tulee tsiikattua, en oo mitenkää intohimoisesti sen jälkeen kun ysärillä keräiltiin lätkäkortteja veljen kanssa Lahdessa. Mutta MM-kisoja tulee tsiikattua, hyväntuulinen Tiihonen kertoi.


Tiihonen kertoo tulleensa paikalle tuhansien muiden suomalaisten tavoin Kaisaniemeen vain nauttimaan illasta ja kultahuumasta.

– Ihan tulin vaan fiilistelemään, nää on niitä harvinaisia hetkiä kun koko kansa on hyvällä tuulella ja kaikilla on täällä hymy huulessa ja paljon kavereita artisteina täällä. Mukava ilta varmasti tiedossa.

– Onnea koko joukkueelle, oli hienoo tsiikaa. Ihan mahtava tarina ja inspiroiva juttu, mies hehkutti.
Jare Tiihonen lopetti hiljattain menestyksekkään artistiuransa. Tiihonen tunnettiin taiteilijanimellä Cheek. Hän päätti uransa synnyinkaupungissaan Lahdessa järjestettyyn jäähyväiskonserttiin viime elokuussa. Hän on edelleen yksi Suomen Spotifyn kuunnelluimpia artisteja.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt