Samuli Edelmann teki kunniaa ”Mörölle” – hittibiisin sanat vaihtuivat lennosta kultakapteenin kunniaksi: yleisö ei ollut pysyä nahoissaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Samuli Edelmann teki kunniaa ”Mörölle” – hittibiisin sanat vaihtuivat lennosta kultakapteenin kunniaksi: yleisö ei ollut pysyä nahoissaan

Samuli Edelmannin tuttu veisu sai päivitetyt sanat kultajuhlassa.

Julkaistu: 27.5.2019 18:45

Samuli Edelmann laulatti kultajuhliin saapunutta yleisöä ja osoitti kunniaa Marko ”Mörkö” Anttilalle.

Slovakian MM-kisoissa kultaa voittanut Suomen maajoukkue on palannut kotiin juhlimaan. Kello 18 Kaisaniemen puistossa Helsingissä alkoivat kultajuhlat, joiden lavalle kiipesi ensimmäinen Samuli Edelmann.

Siniseen kauluspaitaan pukeutunut Edelmann laulatti yleisöä ja sai ihmiset riehaantumaan aloittaessaan hittikappaleensa Peggyn.

Esiintymisen kohokohta oli, kun Edelmann sanoi laulavansa nyt hittibiisinsä Peggyn tilalla kultajoukkueen kapteeni Marko ”Mörkö” Anttilan nimeä.

– Nyt tehdään niin, että vaihdetaan Peggyn tilalle Mörkö, Edelmann sanoi ja sai yleisön repeämään suosionosoituksiin.

– Oon mä juonut viinii Wienissä, monta pitkää kylmää Lyypekissä, niiden juomiseenkin vain on syy Mörössä, Edelmann kajautti kertosäkeen ilmoille.

Toiset suuret suosionosoitukset tuli, kun Edelmann pääsi kappaleen loppupuolelle.

– Mörkö, I love you, Edelmann lauloi mukaillen kappaleen sanoja.

Lopulta koko kymmentuhatpäinen yleisö lauloi yhteen ääneen kappaleen kertosäettä.

– Mitä! Edelmann kannusti yleisöä.

– Oon mä juonut viinii Wienissä, monta pitkää kylmää Lyypekissä, niiden juomiseenkin vain on syy Mörössä! yleisö mylvi.

Edelmann laulatti yleisöä kultajuhlissa.

Ennen MM-kultaa Bratislavassa voittaneita Leijonia lavalla nähdään muiden tällä kaudella MM-mitaleita voittaneiden joukkueiden (Nuoret Leijonat, Tyttöleijonat ja Naisleijonat) pelaajia ja joukkueiden jäseniä.

Artistivieraista mukana juhlassa ovat mm. Paula Vesala, Samuli Edelman, Arttu Wiskari, Nelli Matula, Teflon Brother ja JVG.

Juhla-alueen pystytystöiden vuoksi alueelle ei ole turvallisuussyistä päässyt paikalle ennen kello 16. Joukkue saapuu Kaisaniemeen arviolta 19-19.30 välisenä aikana.

Kansanjuhlaa voi seurata jättiscreeniltä Rautatientorilta. Kotikatsomoihin juhlan välittävät MTV, CMore ja MTV Uutiset LIVE.