Kultamaalivahti Kevin Lankisen tyttöystävä on myös MM-mitalisti – Leijona-tähti ylistää Iina-rakastaan Instagramissa: ”Olen onnenpekka”

Julkaistu:

Leijona-maalivahti Kevin Lankisen Iina-rakas on entinen huippu-urheilija taitoluistelumaailmasta.
Leijonien MM-finaalin sankariksi nousi maalivahti Kevin Lankinen, 24, joka torjui pelin aikana jopa 43 laukausta vastustajaltaan Kanadalta. Lankinen pelasi tällä kaudella Chicago Blackhawksin farmiseurassa Rockford IceHogsissa.

Kaukalon ulkopuolella Lankinen seurustelee vaalean taitoluistelijakaunottaren Iina Laukkasen kanssa, selviää Instagramista.

Lankinen on julkaissut profiilissaan runsaasti yhteiskuvia hänestä ja Iina-rakkastaan. Parin ensimmäinen yhteiskuva on jo vuodelta 2012, eli kaksikko on pitänyt yhtä ainakin jo seitsemän vuoden ajan.– Olen onnenpekka, Lankinen kirjoitti rakkaastaan kesäisessä yhteiskuvassa.– Lasken päiviä siihen, kunnes näen jälleen paremman puoliskoni. Olen niin onnekas, että minulla on sinut, kenen kanssa jakaa tämä hullu ja jännittävä matka, Lankinen kirjoitti kuvassa.

Iinalla on itselläänkin pitkä jäähallitausta: hän on kilpaillut muodostelmaluistelujoukkue Rockettesissa. Helsinkiläisseuran edustusjoukkueella on runsaasti SM- ja MM-mitaleja.

Iina on luistellut joukkueen riveissä menestyskautena 2016, jolloin Rockettes voitti MM-hopeaa Budapestin kisoissa. Nyt hän on jo jättänyt aktiiviuran taakseen, sillä kaudella 2018–2019 Iina ei ole enää ollut mukana joukkueessa.Juttua muokattu 27.5.2019 kello 12.30: Korjattu Lankisen nykyinen joukkue.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt