Kultaleijona Petteri Lindbohmin Kira-tyttöystävä on suosittu bloggaaja ja sometähti – juhli rakkaansa voittoa Bratislavassa

MM-kultaa Bratislavassa napannut puolustaja Petteri Lindbohm seurustelee bloggaaja Kira Kososen kanssa.

27.5.2019 11:12

Yksi koko kansan juhlimista kultaleijonista on helsinkiläinen Petteri Lindbohm. 25-vuotias Lindbohm on Sveitsin liigassa, Lausanne HC:ssä pelaava puolustaja ja nyt myös tuore maailmanmestari.

Lindbohmia Bratislavan MM-finaalissa kannusti hänen tyttöystävänsä, bloggaaja ja somevaikuttaja Kira Kosonen. Kosonen vilahti finaaliottelussa tv-ruudussa, kun hän juhli ystäviensä kanssa jäähallin katsomossa.

IS tavoitti yhä Slovakiassa olevan Kososen, joka vahvisti pariskunnan suhteen. Bloggaaja juhli puolisonsa mestaruutta Bratislavassa, muttei halunnut kommentoida Leijonien huikaisevaa voittoa sen enempää.

– Ihan mieletön tunnelma täällä, Kosonen kommentoi kultajuhlia lyhyesti.

Kosonen tunnetaan omaa nimeään kantavasta, suositusta muoti- ja lifestyleblogistaan. Hän kirjoittaa blogiinsa muodista, trendeistä, terveellisestä elämäntavasta sekä matkailusta. Kosonen bloggasi aiemmin Elle-lehdelle, mutta on sittemmin siirtänyt bloginsa omalle alustalleen.

Kosonen tunnetaan etenkin mykistävistä, muotilehtien sivuja muistuttavista kuvistaan, jotka ovat huoliteltuja ja harkittuja. Bloggaajan Instagram-tiliä seuraa reilut 25 000 ihmistä.

Muotibloggaaja kuuluu uransa lopettaneen raptähti Cheekin kaveripiiriin. Hän kertoi viime vuonna Jare Tiihosen ystävilleen järjestämien kotibileiden olevan varsin railakkaita.

– Kosteat. Hyvä meininki aina, Kosonen analysoi Cheekin juhlia Veljeni vartija -elokuvan ensi-illassa.

Kosonen nähtiin viime vuonna AVA-kanavan Siskot-sarjassa yhdessä siskonsa Hanna Väyrysen kanssa. Strictly Style -blogia pitävä Väyrynen tunnetaan yhtenä Suomen suosituimmista bloggaajista. Sarjassa sisarukset kertoivat elämästään, suhteestaan ja ammatistaan bloggaajina.

Leijonien MM-joukkueessa pelinumerolla 40 pelannut Petteri Lindbohm oli yksi Suomen MM-joukkueen kulmakivistä. Sveitsissä kiekkoileva maailmanmestari on kohdannut viime vuosina vaikeuksia ja voitto maistui siksi erityisen hyvältä.

– Ihan uskomaton fiilis. Ei... Puolitoista vuotta sitten menin olkapääleikkaukseen ja siitä kahdeksan kuukauden lomalle. Takana on upea vuosi Sveitsissä hyvässä valmennuksessa. Koko ajan taustalla oli unelmana päästä tähän joukkueeseen, ja jotenkin kaikki palaset vain loksahtelivat kohdalleen, Lindbohm tunnelmoi onnellisena MM-finaalin jälkeen.

Lindbohmia Sveitsissä valmentaa muun muassa vuoden 1995 kultaleijona Ville Peltonen.

Suomalaistähti suunnitteli huikean finaalin jälkeen juhlistavansa MM-kultaa asiaan kuuluvalla tavalla.

– Kyllä tässä pari päivää juhlitaan. Sitten kadotaan maan alle, Lindbohm totesi.

Jani Hakanpää ja Petteri Lindbohm juhlivat maailmanmestaruutta epäuskoisina Bratislavassa sunnuntai-iltana.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?