Kimi Räikkönen julkaisi videon, joka sulattaa sydämet – Robin, 4, ja Rianna, 2, kannustivat isäänsä poikkeuksellisen hellyttävällä tavalla

Julkaistu:

Monacon GP
Suomalaiskuski sai kotipuolesta äärimmäisen suloisia terveisiä tärkeää kisaviikonloppua varten.
F1-tähti Kimi Räikkönen kisasi viikonloppuna Monacon GP:ssä. Suomalaiskuski julkaisi kisahuuman keskellä herttaisen videon kotipuolesta, jonka keskiössä oli kaikista kallisarvoisimmat tukijoukot: miehen omat lapset.

Räikkösen julkaisemalla suloisella videolla 2-vuotias Rianna ja 4-vuotias Robin istuvat keittiössä F1-kypärän levätessä pöydällä. Kameralle leveästi hymyilevät lapset intoutuvat kannustukseen ja hakkaavat pöytää pienillä nyrkeillään. Robinilla on päässään myös teemaan sopiva lippalakki.

Räikkönen saavutti merkittävän virstanpylvään, sillä Monacon GP oli miehelle jo 300:s. Tämän kunniaksi pöydällä oli miehelle omistettu piirros, jossa häntä onniteltiin saavutuksesta.

– Tukea kotoa, Räikkönen toteaa.
Liki puoli miljoonaa tykkäystä saanut video sulatti Räikkösen fanien sydämet.

– Robin tulee varmasti ajamaan Ferrarin tallissa tulevaisuudessa!

– Paljon onnea 300:n Grand Prixin johdosta!

– He ovat niin innoissaan.

– Suloiset pienet jääpalat!

Räikkönen nimitti eräässä Instagram-kirjoituksessaan lapsia hellyttävästi jääpaloiksi (ice cubes). Lempinimi jäi elämään suomalaiskuskin kansainvälisten fanien keskuuteen.
Suloisesta tuesta huolimatta viikonlopun GP-kisa ei ollut Räikkösen uran tähtihetkiä. Mercedeksen Lewis Hamilton voitti, kun taas ruudusta 14. lähtenyt Räikkönen oli vasta 17:s. Räikköstä pidettiin todella pitkään radalla ennen varikkopysähdystä, mikä vaikutti ratkaisevasti sijoitukseen.
Minttu-vaimo on tuttu näky F1-varikoilla, sillä Minttu kannustaa miestään ahkerasti. Minttu oli seuraamassa miehensä kilpailua myös Monacossa.

Aika-ajojen tiimellyksessä Minttu oli onnistunut löytämään itselleen varsin yllättävää juttuseuraa. Nainen oli nimittäin törmännyt formulavarikolla Ruotsin prinssi Carl Philipiin, joka niin ikään oli saapunut seuraamaan viikonlopun F1-kilpailuja Monacoon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt