Lätkähuuma villitsi julkkikset – näin he kannustavat Leijonia: Ville Galle iski tiskiin paljonpuhuvan videon Mörkö-Markosta

Julkaistu:

Jännittävä MM-finaali keräsi sunnuntai-iltana kotikatsomoiden ääreen myös julkisuudesta tuttuja henkilöitä.
Sunnuntaina vietetään erittäin jännittävää kiekkoiltaa, kun Leijonat pelaavat Kanadaa vastaan MM-finaalissa. Suomen taival finaaliin ei ole ollut itsestäänselvä, mutta joukkue on taistellut tiensä ilmiömäisesti ottelu ottelulta loppuhuipennukseen asti. Suomen menestys ja varsinkin joukkueen kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila ovat nousseet puheenaiheiksi suomalaisten keskuudessa.

Tänään Leijonia kannustetaan kotisohvilla ympäri Suomea, ja myös useat julkisuudesta tutut henkilöt jännittävät joukkueen kohtaloa.

Kannustajien joukkoon liittyi sunnuntai-iltana henkeen ja vereen jääkiekkofaniksi tunnustautunut räppäri Ville Galle. Hän julkaisi ennen finaalia Instagramissa videon, jossa hän kohtaa jäällä suomalaisten sankariksi nousseen Mörkö-Markon. Videolla huomiota herättää erityisesti miesten huikea kokoero.

– Mörkö Marko perkele!! Ville Galle kirjoittaa.
Lumilautailijatähti Eero Ettala puolestaan kannustaa Leijonia perinteisessä Suomi-paidassa, pipossa ja siniristilipuin.
Kohumissi Marianne Kallio julkaisi vähäpukeisen kuvan illan finaalin kunniaksi. Kallio on merkinnyt kuvan tunnisteiksi #teamfinland ja #leijonat.
Laulaja Elias Kaskinen oli sonnustautunut teemaan sopivaan kokovartalopukuun.

– Tsemppiä illan finaaliin, Leijonat!Täällä jo ootellaan toinen tassu siniristilipulla ja toinen Suomi 100 -skumpalla!
Toimittaja ja entinen yleisurheilija Heidi Suomi laittoi päähänsä 24 vuotta vanhan mestaruuslippiksen, joka päässään hän juhli Suomen vuoden 1995 legendaarista MM-voittoa.

– Melkein yhtä paljon jännittää kuin 24 vuotta sitten. Silloin lähdin myös torille riekkumaan, koska seuraavana päivänä ei ollut töitä. Moni asia on tässä ajassa muuttunut, mutta se pysyy, että Leijonien maailmanmestaruustaistelu kiinnostelee edelleen.

– Tsemppiä Leijonat. Ja jos se poika saunoo ja torilla tavataan niin lupaan, että tämä täti ei tule sinne kauhistelemaan nuorisolaisten juhlimista, Suomi nauraa kuvatekstissä.
Tosi-tv-tähti ja DJ Amanda Harkimo iski Leijonien finaalipaikan kunniaksi jalkaansa luistimet.

– Sen verran kova Leijona joukkue et mua ei nyt sit varmaa tarvita... Tsemii leijonat, tuokaa poika kotiin!
Radiojuontaja Minna Kuukka puolestaan jännittää illan ottelua niin paljon, että pysyttelee omien sanojensa mukaan parvekkeella pois tv:n äärestä.

– En millään ilveellä kykene enkä pysty illan lätkämatsia katsomaan. Kökötän parvekkeella kukkapöheikössäni ja esitän tekeväni jotain ihan muuta, mutta kuulen kyllä. Aion olla koko ajan kartalla tilanteesta ja heiluttelen siniristilippua niin vinhasti, että orvokinlehdet lepattaa, Kuukka lupaa.
Kuukan kanssa Radio Novan aamussa juontava Aki Linnanahde julkaisi kuvan Muumimukista, jota koristaa Tove Janssonin luoma Mörkö-hahmo.

– Ei tiennyt Tove Jansson, minkälaisen sankarihahmon tuli luoneeksi. Ja onnea kaikille, joilta löytyy Mörkö-muumimuki. Älä vaan heitä pois. Sillä tekee nimittäin tiliä, Linnanahde naureskelee.
Suomen euroviisuedustaja Darude kannustaa Suomea voittoon 10-vuotiaan poikansa Maxin kanssa.

– Suomen joukkue Leijonat voittoon tänään! Darude sanailee englanniksi.


Tv:stä ja radiosta tuttu juontaja Sami Kuronen on myös kova kiekkofani ja kannusti Leijonia aiheeseen sopivalla kuvalla.

– Kevin pitää länkiset kiinni ja Mörkö lyö sisään. Kun koko muu tasavahva leijonalauma pitää vauhdin päällä ja karjuu oikeissa paikoissa niin kanukille tipahtaa savinaiset toppahousuun!
MM-finaaliottelu kello 21:15 alkaen. Ilta-Sanomat seuraa finaalia koko illan ajan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt