EDM-tähti Moby väittää seurustelleensa Oscar-palkitun Natalie Portmanin kanssa – näyttelijä kieltää kiivaasti suhteen ”kammottavaan tyyppiin” - Viihde - Ilta-Sanomat

EDM-tähti Moby väittää seurustelleensa Oscar-palkitun Natalie Portmanin kanssa – näyttelijä kieltää kiivaasti suhteen ”kammottavaan tyyppiin”

Moby ja Natalie Portman ovat olleet viime päivinä tukkanuottasilla Mobyn väitteiden takia.

Olivatko Moby ja Portman pari vai ei?

26.5.2019 14:27

Tanssimusiikkivelho Moby, 53, kertoi muistelmissaan, että hän ja Natalie Portman, 37, seurustelivat niihin aikoihin kun Portman oli 17–18-vuotias.

Tällaiset väitteet eivät ilahduttaneet näyttelijätärtä, vaan tämä kutsui Mobya kammottavaksi tyypiksi ja väitti puolestaan, että muusikon tarinoissa on rutkasti virheitä ja omia päätelmiä.

– Aika jännää, että hän päätteli meidän seurustelleen sinä lyhyenä aikana, kun tunsin hänet nuoruudessani. Minä muistan vain vanhemman tyypin, joka oli kammottava. Olin silloin valmistunut lukiosta, Portman kertoo.

Ensin Moby hämmästeli Portmanin lausuntoa ja julkaisi somessa valokuvan, jossa molemmat poseerasivat yhdessä silloin kauan sitten.

– Kuulin juorun, jonka mukaan Natalie väittää ettemme seurustelleet. Aika hämmentävää, koska me todellakin seurustelimme vuonna 1999. Senkin jälkeen pysyimme ystävinä, Moby kirjoitti Instagramissa.

Miehen mieli on kuitenkin nyt muuttunut. Osittain.

Tuoreimmassa Instagram-päivityksessään Moby on ottanut lusikan kauniiseen käteen ja pyytää anteeksi Portmanilta. Mutta vain sitä, ettei antanut ennakkovaroitusta siitä, mitä hänen elämäkertansa pitää sisällään.

– Tunnustan, että oli harkitsematonta etten kertonut hänelle etukäteen, että hän on kirjassa. Ja yhtä harkitsematonta minulta oli olla kunnioittamatta hänen reaktiotaan, Moby sanailee.

– Natalie, pyydän anteeksi, etten kertonut sinulle etukäteen mitä aion kirjoittaa. Hyväksyn myös sen tosiasian, että 14 vuoden ikäeromme takia minun olisi pitänyt käyttäytyä paljon kunnioittavammin häntä kohtaan kun tapasimme melkein 20 vuotta sitten.

Juttua muokattu 26.5. kello 17:57: korjattu Portmanin ikä seurustelusuhteen aikaan ja käännösvirhe Mobyn Instagram-tekstin suomennoksesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?