Amanda Harkimo onnitteli Leijonia Instagramissa – poseeraa Mörkö-Markon kainalossa: kaksikolla jäätävä pituusero!

Julkaistu:

Amanda Harkimo onnitteli Leijonia Instagramissa huvittavalla yhteiskuvalla.
Muun muassa Viidakon tähtösistä, Big Brotherista sekä Paratiisihotellista tuttu Amanda Harkimo, 29, tunnetaan innokkaana jääkiekkofanina. Ei siis liene yllätys, että Suomen voitettua Venäjän MM-välierässä oli Amanda ensimmäisten joukossa onnittelemassa Leijonia Instagramissa.

Amanda julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa joukkueen kapteenin, Marko Anttilan kainalossa. Katsojan huomio kiinnittyy kuvassa väistämättä yhteen huvittavaan yksityiskohtaan: kaksikolla on nimittäin huima pituusero!– Mörkö, Amanda kirjoittaa kuvatekstissään sydänten kera ja viittaa samalla Anttilan Mörkö-lempinimeen.

Marko Anttilalta löytyy pituutta huimat 203 senttiä. Amanda ei kuitenkaan paljasta tarkkaa mittaansa, mutta kuvasta päätellen ei Amanda hätyyttele pituudellaan ihan samanlaisia lukemia.
Amanda on ennenkin huvittanut seuraajiaan poseeraamalla sosiaalisessa mediassa itseään huomattavasti pidempien miesten rinnalla. Viimeksi heinäkuussa Amanda julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan koripalloilija Lauri Markkasen kanssa. Tuolloin kaksikon välinen pituusero oli vieläkin hurjempi.– Selvästi en oo kasvanu senttiäkään viime kerrasta, Amanda kirjoitti kuvatekstissään tuolloin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt