Minttu Räikkönen julkaisi yllättävän kuvan Monacon F1-varikolta – nappasi vierelleen Ruotsin prinssin: ”Kyllä, puhuimme jääkiekosta!”

Julkaistu:

Minttu Räikkönen päätyi keskustelemaan Ruotsin prinssin kanssa jääkiekosta kesken F1-kilpailun.
Tänä viikonloppuna suomalaisia urheilun ystäviä hemmotellaan oikein olan takaa. Viikonlopun aikana ratkotaan nimittäin paitsi jääkiekon maailmanmestaruudet Bratislavassa, ajetaan myös Monacon GP Ranskassa.

F1-tähti Kimi Räikkösen Minttu-vaimo on tuttu näky F1-varikoilla. Minttu on seuraamassa miehensä kilpailua parhaillaan myös Monacossa, jossa ajetaan tänään aika-ajot.

Aika-ajojen tiimellyksessä Minttu oli onnistunut löytämään itselleen varsin yllättävää juttuseuraa. Nainen oli nimittäin törmännyt formulavarikolla Ruotsin prinssi Carl Philipiin, joka niin ikään oli saapunut seuraamaan viikonlopun F1-kilpailuja Monacoon.


Minttu julkaisi lauantaina Instagram-tarinassaan Monacon F1-varikolta napatun kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä Ruotsin prinssin kanssa. Hyväntuulinen Carl Philip hymyilee leveästi tyylikkään Mintun vierellä.

– Ja kyllä, puhuimme jääkiekosta, Minttu kirjoitti kuvan yhteyteen.

Kaksikko on varmasti löytänyt paljon puhuttavaa, sillä Suomi ja Ruotsi kohtasivat toisensa jääkiekkokaukalossa vasta aivan hiljattain. Maat pelasivat toisiaan vastaan MM-kilpailujen puolivälierässä. Dramaattisen ja tapahtumarikkaan ottelun päätteeksi voiton vei Suomi ja maailmanmestaruutta puolustanut Ruotsi lähetettiin tylysti kotimatkalle.

Vaikka Ruotsia ja Suomea on tavallisesti pidetty lähes toistensa arkkivihollisina, ainakin mitä jääkiekkoon tulee, oli kaksikon kohtaaminen sujunut kuvasta päätellen varsin päinvastaisissa tunnelmissa.Minttu on päivitellyt Instagramiinsa myös muita kuulumisia Ranskan matkaltaan. Varhain lauantai-aamuna Minttu julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän kävelee pitkin Monacon varikkoaluetta yhdessä miehensä Kimin kanssa.

Kuva keräsi nopeasti tuhansia tykkäyksiä ja satoja kommentteja, joissa ihasteltiin tyylikästä pariskuntaa ja toivotettiin Kimille onnea kisaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt