Melania Trump teki sen taas – Yhdysvaltojen ensimmäinen nainen säväytti edustustyylillään: luksusvaatteilla muhkea hintalappu - Viihde - Ilta-Sanomat

Melania Trump teki sen taas – Yhdysvaltojen ensimmäinen nainen säväytti edustustyylillään: luksusvaatteilla muhkea hintalappu

Melania Trump ei tunnetusti arkaile panostaa edustusvaatteisiin.

Melania Trump edusti tyylikkäänä valtiovierailulla Japanissa.­

25.5.2019 16:11

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ja hänen puolisonsa Melania Trump matkustivat viikonlopuksi valtiovierailulle Japaniin. Yhdysvaltojen ensimmäinen nainen onnistui jälleen kerran herättämään asuvalinnallaan kansainvälisen lehditön huomion.

Melania, 49, oli valinnut vierailulle ylleen postikorttimaisin kuvin koristellun mekon. Footwear News -sivuston mukaan Melanian yllä nähty mekko on materiaaliltaan silkkiä ja sen on suunnitellut yhdysvaltalainen muotitalo Calvin Klein.

Melania Trump pukeutui Calvin Kleinin postikortein koristeltuun silkkimekkoon.­

Sivustolta selviää, että Melanian vaatemaku ei ole edullisimmasta päästä, sillä mekolla on tavallisesti huikea 3900 dollarin eli 3500 euron hintalappu. Nopeimmat voivat kuitenkin napata mekon itselleen myös hieman huokeampaan hintaan, sillä se löytyy myös alennusmyynnistä muutamista verkkokaupoista.

Melania oli yhdistänyt luksusmekkoonsa Christian Loboutinin Agneska -avokkaat. Kyseiset kengät kuuluvat ranskalaissuunnittelijan klassikkomalleihin. Niiden hinta huitelee noin 700 euron paikkeilla. Näin ollen Melanian asulle tuli hintaa kokonaisuudessaan yli 4000 euroa.

Melanian kenkävalinta osui Loboutinin luksusavokkaisiin.­

Melania on ennenkin kiinnittänyt huomiota pukeutumisellaan ja luksusvaatteillaan. Vieraillessaan Suomessa viime heinäkuussa Melanian asujen yhteenlasketut hinnat saattoivat kohota jopa kymmeniin tuhansiin euroihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?