Miehen erikoinen vaatimus ällistyttää Tinderissä – äärimmäisen tarkka pienen pienestä yksityiskohdasta: ”Se antaa minulle väristyksiä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Miehen erikoinen vaatimus ällistyttää Tinderissä – äärimmäisen tarkka pienen pienestä yksityiskohdasta: ”Se antaa minulle väristyksiä”

Kuva ei liity tapaukseen.

Kuva ei liity tapaukseen.

Julkaistu: 24.5.2019 21:42

Alexilla, 25, on äärimmäisen tarkka vaatimus tulevalle kumppanilleen.

Deittisovellus Tinderissä voi toisinaan törmätä mitä kummallisimpiin vaatimuksiin ja kriteereihin. Ihmisillä saattaa olla hyvinkin erikoisia mieltymyksiä, jotka he odottavat tulevan potentiaalisen kumppanin täyttävän.

Tähän edellä mainittuun kategoriaan lukeutuu myös brittiläinen Alex, jonka hyvin erikoisista vaatimuksista Mirror hiljattain uutisoi. Alex nimittäin kiinnittää äärimmäisen tarkasti huomiota hyvin pieneen yksityiskohtaan: naisen kynsiin.

25-vuotias, varastossa työskentelevä Alex kirjoittaa Tinder-profiilissaan rakastavansa naisia, jotka pitävät hyvää huolta kynsistään. Mies myös listaa tarkasti, millaisista kynsistä hän naisella pitää.

– Rakastan sitä, kun naiset käyvät laittamassa kyntensä usein ja pitävät ne siisteinä. Kun pidät kiinni hänen kädestään ja tunnet akryylin kädessäsi... se antaa minulle väristyksiä, Alex kirjoittaa.

– Kyllä, akryylikynnet tai ranskalainen manikyyri ovat minulle iso turn on. Niillä voi myös raapia selkää sekä niskaa, mies jatkaa.

Mies kirjoittaa myös pitävänsä enemmän suloisista tytöistä kuin täyden kympin ”hottiksista”. Hän kertoo haluavansa antaa naiselle turvallisen tunteen sekä rakkautta ja lämpöä.

Eikä tässä vielä kaikki. Omien kuviensa lisäksi Alex oli liittänyt Tinder-profiiliinsa myös kuvia kynsistä, joista hän pitää. Kuvien perusteella miehen mieleen ovat pitkät, timanteilla koristellut vaaleanpunaiset kynnet.

Kuvakaappaus Alexin Tinder-profiilista lähti välittömästi leviämään sosiaalisessa mediassa. Miehen erikoinen vaatimus on herättänyt ihmisissä ihmetystä ja monet ovat myös huvittuneet tämän äärimmäisen tarkoista kriteereistä.

– Tinder ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä minua, nimimerkki Rebecca kommentoi Twitterissä.