Anna: Laura Voutilainen, 44, laittoi huhuille pisteen – kertoo viihtyvänsä nykyään sinkkuna: ”Opettelen itseni kanssa olemista”

Laulaja Laura Voutilainen kertoo tuoreessa Annassa olevansa nykyään sinkku ja muuttaneensa Helsingistä Espooseen.

Laura Voutilainen kyllästyi parisuhdeuteluihin ja laittoi huhuille pisteen tuoreessa Anna-lehdessä.

24.5.2019 17:38

Laulaja Laura Voutilainen ei ole juuri puhunut parisuhteistaan julkisuudessa sen jälkeen, kun hän erosi miehestään Juha Heikkilästä kolme vuotta sitten. Mediassa Voutilaisen parisuhdestatusta on sittemmin arvuuteltu varsin ahkerasti, mutta nainen ei koskaan kommentoinut väitteitä itse.

Hiljattain Anna-lehdelle antamassaan haastattelussa Voutilainen, 44, laittaa kuitenkin huhuille pisteen. Hän ilmoittaa tuoreessa Annassa viihtyvänsä nykyään onnellisesti sinkkuna.

– Olen sinkku ja opettelen itseni kanssa olemista. Aiemmin en ole uskaltanut olla näin paljon itseni kanssa. Sen jälkeen, kun lapseni ovat kasvaneet isoiksi, olen alkanut tutustua itseeni paremmin. Impulsiivisuuteni on tasoittunut, ja olen oivaltanut, ettei asioihin tarvitse aina reagoida niin nopeasti, nainen toteaa napakasti.

Laura Voutilainen tähdittää Queenista kertovaa menestysmusikaalia Saara Aallon rinnalla.

Voutilainen vetäytyi muutama kuukausi sitten keikkatauolle. Töitä laulajalla on kuitenkin riittänyt, sillä hän tähdittää ensi vuonna ensi-iltansa saavaa We Will Rock You -menestysmusikaalia. Voutilainen kertoo antamassaan haastattelussa suunnitelleensa keikkataukonsa aikana rauhassa tulevaisuuttaan sekä uusia työprojekteja.

– Olen elellyt hiljaiseloa ja kypsytellyt uusia projekteja. Minulta on ehditty jo kysellä, mihin olen oikein hävinnyt. Tarvitsen kuitenkin taukoja, jolloin saan syventää ja kehittää artistiuttani. Olen ladannut akkujani keskittymällä muun muassa sisustamiseen, ulkoiluun ja ystäviini. Olen nauttinut myös itsekseni kotona oleilusta, laulaja kertoo elämästään Annassa.

Voutilaisen elämässä on tapahtunut hiljattain myös muita isoja muutoksia. Kaupunkiasunto Helsingissä sai jäädä, kun Voutilainen päätti muuttaa Espooseen pois kantakaupungin vilinästä.

– Olen syntynyt Järvi-Suomessa, eikä minusta saa näköjään tehtyä kaupunkieläjää. Keskustassa oli liian hektistä makuuni. Espoossa minulla on metsä ja merenranta lähelläni, mutta Helsinkiin pääsee silti nopeasti, Voutilainen avasi muuttopäätöksensä taustoja Annassa.

Laura Voutilainen muutti hiljattain Helsingin keskustasta Espooseen.

Voutilainen ei ehtinyt asua Helsingissä kauaa, sillä laulaja asui vielä vuonna 2017 isossa 300-neliöisessä hirsitalossa Heinolassa. Talo oli Voutilaisen ja tämän entisen puolison yhteinen koti, jonka he myivät avioeron seurauksena 2016 vuoden loppupuolella.

– Olen pikkuhiljaa muutellut Helsinkiin päin. En ole koskaan elänyt Helsingissä, joten se on iso elämänmuutos. Kun on paljon työssään ihmisten kanssa tekemisissä, niin omaa rauhaa haluaa vastapainoksi. Pitää tottua siihen, että joka puolella on ihmisiä, Voutilainen kertoi Ilta-Sanomille helmikuussa 2018.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?