Roope Salmisen jättipaljastus Imagessa: Haluaisi jättää tv-tähteyden ja luoda tilalle ”uusia roopesalmisia” – tekeillä valtava bisnesidea

Julkaistu:

paljastus
Roope Salminen kertoo Imagen haastattelussa, että hän toimii kahden muun Putous-tähden managerina ja toivoo heidän nousevan seuraaviksi tv:n supertähdiksi.
Roope Salminen, 29, on ollut viime vuosina lähes kaikkialla. Hän on kiertänyt Suomea Roope Salminen & Koirat -yhtyeensä kanssa, tehnyt improvisaatioteatteria ja yksityiskeikkoja, näytellyt elokuvissa ja esiintynyt lukuisissa tv-ohjelmissa.

Salminen vakiinnutti asemansa Suomen tunnetuimpiin lukeutuvana juontajana Putous-ohjelmassa. Hän aloitti sarjassa vuonna 2017. Sitä ennen hän juonsi Uuden musiikin kilpailua vuosina 2015 ja 2016.

Salminen on juontanut myös muun muassa Myyrä-, Koomikot-, Hittikärpänen-, Älä jäädy-, Mökkireissu- ja Vedetään hatusta -ohjelmia. Lisäksi hänet on nähty Enbuske, Veitola & Salminen -keskusteluohjelmassa sekä Swingers-, 95- ja Teit meistä kauniin -elokuvissa.

Salminen osallistui myös Tähdet, tähdet -kilpailuun vuonna 2015 ja ponnahti sen avulla koko kansan tuntemaksi tähdeksi.

Tänä keväänä hän juonsi tuttuun tapaan Putousta. Tekemistä on siis riittänyt.

Nyt Salminen kertoo Imagen haastattelussa, että hän toimii esiintyjän työn lisäksi myös managerina. Salminen paljastaa lehdelle, että hän manageroi kahta Putous-tähteä: Ernest ”Erkku” Lawsonia ja Christoffer Strandbergia.

Imagen mukaan Salmisella on Mikä Homma Oy -niminen yhtiö ja hän on osakkaana Hook Finlandissa, joka manageroi häntä, Lawsonia ja Strandbergia.

Salminen kertoo lehdelle, että hän otti ensin manageroitavakseen Lawsonin, jonka hän tunsi improvisaatiopiireistä. Diilin ehtona oli, että Lawson saa paikan Putouksesta.


Salminen oli tuolloin valittu ohjelman juontajaksi ja hän asetti sopimuksensa ehdoksi sen, että sketsisarjaan koekuvattaisiin muutamia hänen ehdottamiaan henkilöitä. Lawson sai paikan ja Salmisesta tuli hänen managerinsa. Myöhemmin Salminen ryhtyi myös Strandbergin manageriksi, kun tämäkin liittyi Putous-tiimiin.

– Mä otin yhteyttä ja kerroin, mitä ollaan tehty Erkun kans ja mitä ollaan tehty mun kans. Ihminen, joka on meidän asiakas, voi keskittyä olennaiseen, että okei meen sinne mihin mut määrätään ja teen mun roolin tai juonnan tai mitä ikinä, ja ei tarvii miettii mitään muuta. Me hoidetaan aikataulut, diilit ja urasuunnitelmat, Salminen sanoo Imagessa ja povaa yritykselleen suurta menestystä.

Imagen mukaan Salminen puhuu manageritoimistaan kuin hän puhuisi kultista, johon liittymällä elämä muuttuu kertaheitolla paremmaksi.


Salminen kertoo lehdelle, että hänellä on selkeä suunnitelma tulevaisuuden varalle: hän pyrkii luomaan seuraavan media-alan supertähden, jotta voi itse poistua taka-alalle jossakin vaiheessa.

– Mä ymmärrän sen, että mun aika parrasvaloissa on rajallinen. Ja jos mä pystyn scouttaamaan sen tyypin, joka on se seuraava Roope Salminen, niin sehän on siistiä. Sit mä voin kattoo vierestä ylpeänä kun Erkku tai Christoffer juontaa kaikkia mahdollisia ohjelmia vuoden päästä, ja tiiätkö feidata pikkuhiljaa ulos. Tehä seminaarikeikkoja sillon tällön, viettää vapaa-aikaa, hankkii lemmikkipupu, Salminen suunnittelee tulevaisuuttaan Imagessa.

Perui keikkoja

Viime vuosien hurja työtahti on näkynyt Salmisen palkkapussissa sekä myös jaksamisessa. Syksyllä 2017 Salminen kertoi, että hän oli perunut työtehtäviä ahnehdittuaan liikaa tekemistä. Hän perui tuolloin loppuvuoden sovitut työt ja keskittyi omaan hyvinvointiinsa.

Salminen kertoi, että kun töitä tekee freelancerina, saattaa niitä ottaa joskus hieman liikaa. Siksi hän päätti peruuttaa osan töistään ja tehdä vain välttämättömimmät.

– Ei mulla ole tässä mitään hätää. Kaikki mistä olen joutunut kieltäytymään ovat olleet ihan omia valintoja ja olen onnekas, että saan niitä valintoja tehdä, Salminen totesi.


Pienen breikin jälkeen juontaja jatkoi jälleen kovaa työtahtiaan. Loppuvuodesta 2018 hän kuitenkin otti aikaa itselleen ennen Putous-kuvausten alkua, vietti joulua perheensä kanssa ja lomaili.

Salminen kertoi IS:lle viime syksynä, että työnsä vastapainoksi hän viettää aikaa ystäviensä kanssa ja karkaa välillä omalle lomalle. Hän paljasti menevänsä joskus yksin Heinolassa sijaitsevaan pieneen kylpylään. Tuolloin hän jättää puhelimensa hotellihuoneeseen ja viettää aikaa altaissa rentoutuen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt