Me Naiset: Satu Taiveahon toimitusjohtajarakas tapasi ex-mies Antti Kaikkosen – kun auto lähti pihasta, Sadun puhelimeen kilahti tekstiviesti

Julkaistu: , Päivitetty:

uusi onni
Satu Taiveaho vei uuden rakkaansa tapaamaan entistä puolisoaan, kertoo Me Naiset.
Entinen kansanedustaja Satu Taiveaho, 42, paljasti vappuaattona Facebookissaan löytäneensä elämäänsä uuden rakkauden. Hän seurustelee nykyään onnellisesti 46-vuotiaan toimitusjohtaja Marko Torppalan kanssa.

Taiveaho erosi entisen miehensä Antti Kaikkosen kanssa viime syyskuussa. He kertoivat tuolloin jättäneensä avioerohakemuksen 10 avioliittovuoden ja 12 yhteisen vuoden jälkeen.

Ero astui voimaan maaliskuussa.

Entisellä pariskunnalla on yhdessä kaksi sijaislasta.


Taiveaho ja Torppala kertovat nyt Me Naisten tuoreimmassa numerossa yhdessä tuoreesta suhteestaan.

Taiveahon mukaan hänen ja Kaikkosen ero oli hyvin sopuisa. Erosta lähtien oli selvää, että uudet kumppanit esitellään entiselle puolisolle.

Tilaisuus tulikin nopeasti, kun Satun ja Antin lapset olivat Antilla ja Satu sattui olemaan luontoretkellä Markon kanssa lähistöllä. Satu soitti ex-miehelleen ja kysäisi varovaisesti, voisiko hän tulla Markon kanssa hakemaan lapset.

– Antti vastasi hetken mietittyään, että ei kai siinä mitään, Satu sanoo Me Naisissa.

Miehet tapasivat toisensa, kättelivät lyhyesti ja vaihtoivat pari sanaa.

Pian tapaamisen jälkeen Satun kännykkään kilahti tekstiviesti.

– Pian lähdettyämme sain Antilta tekstiviestin, jossa hän totesi Markon vaikuttaneen harvinaisen fiksulta ja empaattiselta mieheltä. Antin hyväksyntä tuntui tosi hyvältä, Satu hehkuttaa.
Ilta-Sanomat tavoitti Torppalan vapun aikaan, kun pariskunta oli kertonut seurustelustaan Facebookissa. Silloin Torppala ei vielä halunnut kertoa tarkemmin suhteesta.

– Olemme Sadun kanssa sopineet, ettemme vielä tässä vaiheessa anna kommentteja. Tämä on kuitenkin yksityisasia. Haluamme rauhassa rakentaa tätä suhdetta ja rakkautta, hyväntuulinen Torppala kommentoi Ilta-Sanomille puhelimitse.

Lahtelaislähtöinen, Helsingin Teknillisestä Korkeakoulusta diplomi-insinööriksi aikanaan valmistunut Torppala ei ole entuudestaan tuttu näky julkisuudessa.

Mies on pyörittänyt jo viiden vuoden ajan omaa Linkkitiimi-yritystään. Ennen ryhtymistään yrittäjäksi Torppala asui yli kymmenen vuotta Kanadassa, jossa hän työskenteli vapaaehtoisena muistisairaiden vanhusten parissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt