Slipknot-tähden 22-vuotiaan tyttären kuolemasta paljastui järkyttäviä yksityiskohtia – lukaaliin kutsuttiin samana yönä poliisit

Julkaistu:

suru-uutinen
Palkitun Slipknot-yhtyeen perustajajäsenen perhettä kohtasi viime viikonloppuna valtava suru.
Slipknot-yhtyeen perustajajäsen Shawn ”Clown” Crahan kertoi viime sunnuntaina sosiaalisen median välityksellä perhettään kohdanneen järkyttävän suru-uutisen. Crahanin ja tämän vaimon Chantelin tytär Gabrielle on kuollut vain 22-vuotiaana.

Crahan ei kertonut päivityksessä mitään yksityiskohtia tyttärensä kuolemasta. Hän pyysi rauhaa suru-uutisen käsittelemiseen.
Yhdysvaltalaislehti TMZ kertoo nyt, että nuorella iällä kuolleen Gabriellen kuolemasta on paljastunut uusia yksityiskohtia.

Lehden tietojen mukaan Gabrielle oli ollut luksuslukaalissa Hollywoodissa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Asuntoon oli kutsuttu poliisi epäillyn huumausaineiden yliannostuksen vuoksi.

Kun poliisit ja ambulanssi saapuivat paikalle, paikalta löytyi Gabriellen eloton ruumis.


Slipknot-tähden tyttären virallinen kuolinsyytutkimus ei ole vielä valmistunut, eikä myöskään lähipiiri ole vahvistanut, että lehden tiedot pitäisivät paikkaansa.

Shawn Crahan on viimeinen Grammy-palkitun metalliyhtye Slipknotin perustajajäsen, joka on vielä mukana bändissä. 49-vuotias Crahan avioitui vaimonsa Chantelin kanssa vuonna 1992. He saivat neljä lasta, joista Gabrielle oli toiseksi nuorin.

Gabrielleä jäävät kaipaamaan vanhempien lisäksi pikkuveli Simon Crahan ja isosiskot Alexandria ja Gage Crahan.

Gabrielle Crahanin hautajaiset pidetään ensi sunnuntaina Iowassa, mistä perhe on kotoisin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt