Flow-festarin pääesiintyjä räppärikaunotar Cardi B peruu keikkojaan – syynä kauneusleikkaukset

Julkaistu:

keikkoja peruttu
Cardi B on perunut keikkojaan kauneusleikkauksista johtuvien komplikaatioiden vuoksi.
Yksi tämän hetken kuumimpiin räppäreihin kuuluva Cardi B on perunut lähitulevaisuuteen sijoittuvia keikkojaan.

Hän on useiden medialähteiden mukaan perunut ainakin kaksi keikkaansa tältä viikolta.

Syynä keikkojen äkilliseen perumiseen ovat kauneusleikkauksista johtuneet komplikaatiot. 26-vuotias räppäri on käynyt vastikään rasvaimussa ja rintaleikkauksessa eikä ole toipunut niistä kunnolla.

Viime heinäkuussa Cardi B sai lapsen yhdessä on-off-puolisonsa räppäri Offsetin kanssa. Cardi B:n vartalo ei ole palautunut entiselleen synnytyksen jälkeen ja hän onkin kertonut avoimesti haluavansa takaisin raskautta edelliseen kuntoonsa kauneuskirurgian avulla.

Räppärin edustaja on kertonut Mirror-lehdelle, että Cardi B halusi palata nopeasti töihin operaatioidensa jälkeen, vaikka ei ollut ehtinyt palautua niistä kunnolla.

– Hänen kiireinen aikataulunsa on vaatinut veronsa ja rasittanut hänen vartaloaan, ja hänen lääkärinsä on antanut hänelle tiukan käskyn perua kaikki loput toukokuun keikkansa.


Cardi B on kertonut itse aikaisemmin E! News -sivustolle, ettei hän halua valehdella asioista.

– Kun näet jonkun jolle on tehty rasvaimu, niin ajattelet, että hän on käynyt vain lääkärillä ja näytät heti upealta. Mutta todellisuudessa toipuminen on hyvin pitkä prosessi. Se voi kestää jopa kolmesta neljään kuukautta, hän on todennut.

Räppäri ei ole tähän mennessä perunut kuin toukokuun keikkansa. Hänen on määrä esiintyä elokuun alussa Helsingissä järjestettävässä Flow-festivaalissa perjantain pääesiintyjänä. Tällä hetkellä ei kuitenkaan vaikuta siltä, että hän kauneusleikkauksien komplikaatiot vaikuttaisivat hänen esiintymiseensä silloin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt