Miss Suomi -semifinalisti Elisa, 19, on kauneuskisojen superkonkari – mykistävä lista titteleitä: Miss Hämeenlinna, Pietarsaari, Pieksämäki...

rac

Julkaistu:

miss suomi 2019
Elisa Karimo on varsinainen missikisojen asiantuntija.
Miss Suomi -kilpailun 21 toinen toistaan näyttävämpää semifinalistia julkistettiin tiistaina Villa Grandessa Vantaalla.

Monilla semifinalisteista on aiempaa kokemusta kauneuskilpailuista. Näyttävään joukkoon lukeutuu yksi varsinainen kilpailukonkari. Elisa Karimo on vasta 19-vuotias, mutta osallistunut jo kuuteen eri kauneuskilpailuun ennen Miss Suomea.

– Kolme niistä olen voittanut ja lopuissa olen sijoittunut kolmen parhaan joukkoon. Eli aina on lähtenyt joku pokaali mukaan, hän nauraa.
  • Voit katsoa Elisa Karimon haastattelun yllä olevalta videolta.
Karimo on hallitseva Miss Hämeenlinna 2018. Sen lisäksi hän on voittanut tittelit Miss Pietarsaari 2017 ja Miss Pieksämäki 2016.

Lisäksi tumma kaunotar on Miss Salo 2. perintöprinsessa 2017, Miss Forssa 1. perintöprinsessa 2016 ja Top Model 2018 -kilpailun Model Of The Catwalk.


– Olin 16-vuotias, kun aloitin. Kaikki konkarit saivat väistyä tieltäni, hän nauraa.

Karimo kertoo valmistautuneensa Miss Suomi -mittelöön intensiivisesti ensimmäisestä missivoitostaan lähtien.

– Itseasiassa Eino Makunen oli silloin tuomaroimassa Miss Pieksämäkeä. Hän kysyi, että kai minä haen Miss Suomeen. Silloin päätin, että teen kolme vuotta todella päämäärätietoisesti töitä ja 2019 haen tähän kisaan.


Ajankohta on nuorelle naiselle muutoinkin otollinen. Hän valmistuu Helsingin Suomalaisesta Yhteiskoulusta huippuarvosanoin. Hän haluaisi missinä rikkoa myös ennakkoluuloja.

– Olen kolmevuotiaana halunnut ensimmäiset korkokengät, mutta minua on myös aina kiinnostanut koulutus ja kouluttautuminen. Näiden missikisojen kautta voin tuoda esiin omaa tarinaani ja rikkoa stereotypioita siitä, että missi ei todellakaan ole tyhmä, hän pohtii.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt