Robin Packalen läväytti Instagramiin vähäpukeisia kuvia – faneilta paljonpuhuva reaktio: ”Mitä mä just näin?”

Julkaistu:

kesä
Paluun julkisuuteen tehnyt Robin Packalen on huippukunnossa. Tiistaina hän nautti lämmöstä paidattomana hulppean veneen kannella.
20-vuotias Robin Packalen räväytti tiistaina Instagram-tilillään julkaisemalla paidattomia kuvia itsestään. Laulajatähti pullistelee tuoreissa kuvissaan hulppean veneen päällä pelkissä valkoisissa shortseissa nauttien toukokuun helteistä.

– I need more pizza, Robin julistaa kuvatekstissä pizza-hymiön kera.
Robinin kuvat herättivät välittömästi runsaasti huomiota Instagramissa ja julkaisusta on tykätty nopeasti lähes 25 000 kertaa. Kuviin on kerääntynyt yli 400 kommenttia, joissa ruoditaan popparin lihaksikasta vartaloa ja näyttäviä otoksia.

Popparin kesäkuvat ovat saaneet hänen faninsa sekoamaan täydellisesti ja moni on ilmoittanut tarjoavansa laulajalle enemmän kuin mielellään lisää pizzaa, jota hän kuvatekstissä peräänkuulutti. Reaktioiden perusteella popparin kesätyyli uppoaa faneihin täydellisesti. Robinin kuvia on kommentoitu muun muassa näin:

– Tarvitsen lisää Robinia.

– Eiks tääl oo jo tarpeeks kuuma ilman tällasii kuvii?

– No aiherranjumala Packalénin poika käyny vähä salil vissii, jatkaa toinen.

– Pula-ajan tartsani.

– Näytät olevan ihan sillee hyvässä kunnossa.

– Herranjumala näytät hyvältä.

– Hirmuinen korsto!

– Öö hertsileijaa!

– Oi, oi, nyt tuli kuuma. Saan lämpöhalvauksen.

– Niinku anteeksi, mitä mä just näin?


Robin palasi pitkältä tauolta tämän vuoden Emma-gaalassa, jossa hän asteli julkisuuteen uuden, englanninkielisen musiikkinsa kanssa. Vain 13-vuotiaana jättisuosioon Fronside Ollie -hitillään noussut laulaja päätti jättää suomenkielisen urana taakseen ja tähdätä musiikillaan kansainvälisille markkinoille.

Hän esitti ensi kertaa englannin kielistä musiikkiaan Emma-gaalassa ja paljasti myöhemmin Helsingin Sanomien haastattelussa, että kansainvälistä uraa oli suunniteltu hartaasti jo vuosien ajan.

Kielivaihdoksen myötä Robin liitti taiteilijanimeensä myös sukunimensä ja alkoi julkaista sisältöä Instagramissa englanniksi. Hän paljasti IS:n haastattelussa keväällä, ettei aio enää palata suomenkieliseen musiikkiin, vaikka kansainvälinen ura osoittautuisi kuinka haastavaksi.

– En ole tekemässä suomenkielistä musiikkia enää koskaan. Tämä on se asia, mitä mä tulen tekemään. Meni siihen sitten 10 tai 20 vuotta. Ja vaikka edistyisin ihan saamarin hitaasti, niin silti, Robin julisti.

– Olen antanut ihan kaikkeni. Kaikilla, jotka ovat joskus halunneet käydä mun keikoilla, on ollut siihen mahdollisuus. Mitä jos mä olisin tullut takaisin suomenkielisen musan kanssa? Se olisi ollut turvallinen ja helppo ratkaisu. En ole ikinä tykännyt rutiineista tai mistään vakituisesta. Tämä on just sopivan vaarallista, poppari jatkoi.

Taukonsa aikana Robin suoritti varusmiespalveluksen ja valmistui ylioppilaaksi. Tänä kesänä 20-vuotias poppari aloittaa jälleen keikkailun koko nimellään ja uudella musiikillaan. Hän esiintyy muun muassa Turussa, Ruisrockissa heinäkuussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt