25-vuotias lappilainen Riikka on lukijoiden ehdoton Miss Suomi -suosikki – vaaleaverikön kauneus kerää ylistyssanoja: ”Kuin Anne Pohtamo nuorena” - Viihde - Ilta-Sanomat

25-vuotias lappilainen Riikka on lukijoiden ehdoton Miss Suomi -suosikki – vaaleaverikön kauneus kerää ylistyssanoja: ”Kuin Anne Pohtamo nuorena”

Lappilainen missikonkari on lukijoiden suosikki.

21.5.2019 21:30

Myös Ilta-Sanomien lukijat ovat saaneet äänestää omaa suosikkiaan Miss Suomi 2019 -finalisteista.

Lukijoiden ylivoimaiseksi suosikiksi nousi 25-vuotias vaaleaverikkö Riikka Uusitalo. Hän sai 48 prosenttia kaikista annetuista äänistä, joita oli annettu tiistai-iltaan mennessä yhteensä noin 60 000 kappaletta.

Uusitalo asuu Helsingissä, mutta hän on kotoisin Rovaniemeltä ja on ylpeä lappilainen.

– Mie aina korostan tosi paljon mun juuria ja mun lappilaisuutta ja aitoa räväkkyyttä, hän kertoo.

– Sen myötä mulla on tosi paljon uskallusta ja rohkeutta moniin asioihin, ja mie oon semmonen yllytyshullu, että mie tykkään oppia ja tehä uutta.

Uusitalo ei ole ensimmäistä kertaa mukana kauneuskilpailuissa, vaan naiselle on kertynyt lavakokemusta jo useista kilpailuista. Hän on osallistunut Pitsimissi-kisaan vuonna 2014 ja hän on myös hallitseva Miss MP.

– Se vaikuttaa tosi positiivisesti, sillä sieltä mie sain sellasta varmistusta lähteä tähän kisaan. Miss MP:n kautta oon saanut myös paljon keikkatöitä ja uusia kontakteja ja oon myös kypsynyt ja kasvanut tähän kisaan, Uusitalo selittää.

– Mie oon itseasiassa jo useamman vuoden ajan tiennyt, että aion hakea Miss Suomi -kisaan, mutta tietoisesti olen valmistellut itteäni. Halusin olla se kypsä, mahollisimman paras versio itestäni, kun lähen kisaamaan, Uusitalo kertoo.

Missikandidaatti kertoo haaveilleensa misseydestä jo pitkään ja toivookin sen olevan ponnahduslauta tulevalle unelmauralleen.

– Mua kiinnostaa tosi paljon olla esillä ja esiintyä työkseni, ja mahollisesti olla mukana vaikka jossain tv-tuotannoissa.

Riikka sai helmikuussa Miss MP19 -tittelin.

Ilta-Sanomien lukijat hehkuttivat Riikan kauneutta muun muassa seuraavasti:

– Klassisen kaunis kaunotar.

– Ihan omaa luokkaansa.

– Riikka on kaunein. Sopusuhtainen ja kaunis kasvojen luustokin. Ei pitkänenäunen eikä -leukainen ja silmät tarpeeksi suuret.

– Riikassa on sellaista luonnollista herkkyyttä ja kauneutta, joka soisin missiksi.

– Hänessä on filmitähtimäistä säteilyä.

Monet olivat myös sitä mieltä, että Riikassa on samaa näköä, kuin vuoden 1975 Miss Universumiksi valitussa Anne Pohtamossa.

– Riikka on kaunein ja aivan Anne Pohtamon näköinen.

– Kuin Anne Pohtamo nuorena!

– Anne Pohtamon kanssa jakaa samoja kasvonpiirteitä.

– Uusitalo poikkesi heti muista, oli tosiaankin Anne Pohtamon näköinen ja mielestäni kaunein.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?