Lola Odusoga täräyttää: Nykyään misseys on jopa taakka!

Julkaistu:

Tainola Show
Miss Universum -kisoissa aikoinaan pärjännyt Lola Odusoga täräyttää, etteivät missit enää hyödy tittelistään.

– Some-aikana jokainen voi tehdä itsestään brändin, hän sanoo kesätauolle vetäytyvässä Tainola Show -podcastissa.
Lola Odusoga on pärjännyt hyvin elämässään. Hän kiittää pärjäämisestään Miss Suomen titteliä, joka tuli 1996. Sen jälkeen Lola vielä pärjäsi Las Vegsissa järjestetyissä Miss Universum -kisoissa, mutta sen jälkeen suomalaismissit eivät olekaan pärjänneet.

– Missi ei nykyään hyödy tittelistä ja mielestäni se on jopa taakka. Missi saa myös missin leiman ja joutuu pärjäämään nykyisessä somemaailmassa, jossa on kilpailua ja jossa jokainen pystyy tekemään itsestään brändin, Lola Odusoga lataa Tainola podcastissa.

Kuuntele koko podcast alla olevasta soittimesta. Jos soitin ei näy oikein, voit kuunnella jakson Suplasta tästä.Lola olisi jo vuosia ollut valmis Miss Suomi -raatiin, mutta häntä ei vain ole pyydetty.

– Monet ovat kaivanneet minua siihen, mutta aina järjestäjillä on ollut joku syy, ettei minua voi valita raatiin, missiehdokkaita ja missejä valmentava Lola naurahtaa.

Lola kertoo podcastissa vielä, kuinka hän on kohdannut rasismia ja kuinka hän on juuri siksikin tullut voimakkaammaksi ihmiseksi.

– Jos suutun, saan itsestäni parhaan tuloksen. Parasta on näyttää arvostelijoille ja haukkujille, että menestyy, hän on oppinut.

Kahden lapsen, Denisen ja Sylvesterin äiti kertoo yhteishuoltajuuden ex-miehen Jarkon kanssa sujuvan kitkatta ja molemmat kuljettavat lapsia harrastuksiin. 15-vuotias Denise pelaa koripalloa ja muutaman vuoden nuorempi Sylvester muun muassa jääkiekkoa.

– Satsaamme lapsiimme, sillä liikunta tuo mukanaan heille myös sosiaalisen puolen. Kannustamme heitä ja rakastamme heitä, mutta toki rajat on oltava, hän selvittää.

Yksityiselämästäänkin Lola avautuu Tainola podcastissa ja paljastaa muun muassa eläneensä jo muutaman vuoden hyvässä parisuhteessa.

Aiemmin julkaistuja Tainola Show’n podcasteja ja videoita voit kuunnella ja katsoa tästä.

Kaikki Ilta-Sanomien podcastit löytyvät osoitteesta is.fi/podcast eli täältä.
  • HUOM: Tainola Show -podcast jää nyt kesän ajaksi lomalle. Seuraava jakso ilmestyy syyskuussa. Hyvää kesää kuuntelijoille!