Jennan, 23, tatuoinnista paljastui kiusallinen kämmi: piti olla ikuinen muisto Temptation Islandista – totuus olikin aivan toinen - Viihde - Ilta-Sanomat

Jennan, 23, tatuoinnista paljastui kiusallinen kämmi: piti olla ikuinen muisto Temptation Islandista – totuus olikin aivan toinen

Jenna Mäkikyrö tatuoi kohuohjelman päätteeksi käteensä muiston sen kuvauksista. Myöhemmin tatuoinnista paljastuikin kiusallinen virhe.

Jenna Mäkikyrö otti tatuoinnin muistoksi Temptation Island -sarjasta.

21.5.2019 17:30

Temptation Island Suomi -sarjan viides tuotantokausi vetelee tällä hetkellä viimeisiään. Sarjassa on jälleen nähty draamaa, rikkoutuneita parisuhteita, kuumia tunteita ja raastavia iltanuotioita.

Monille sarjassa nähdyille sinkuille ja myös pariskunnille viikot Temptation Islandilla olivat ikimuistoinen kokemus. He ovat solmineet kuvausten aikana uusia ystävyyssuhteita ja pitäneet yhteyttä myös ohjelman jälkeen. Osa sarjan osallistujista on halunnut ikuistaa ikimuistoiset bileviikot ystävyyssuhteita vieläkin pysyvämmällä tavalla, tatuoinnilla.

Sarjassa nähty Jenna Mäkikyrö, 23, paljastaa Temptation Islandin Instagram-tilillä, että hän hankki reissun päätteeksi käteensä tatuoinnin muistoksi sarjasta. Tatuoinnissa oli tarkoitus lukea osuvasti ”temptation”, mutta lopputulos ei Mäkikyrön mukaan olekaan aivan toivottu.

Mäkikyrö kertoo huvittuneena TIS Suomen Instagram-videolla että tekstissä lukeekin temptationin eli suomennettuna viettelyn, houkutuksen tai kiusauksen sijaan jotain aivan muuta.

– Mehän käytiin ottaa siis Temppareiden jälkeen tatuoinnit. Me luultiin, että siinä lukee temptation, mutta siinä lukeekin suomennettuna lääke, Mäkikyrö kertoo videolla nauraen.

– Kiva muisto siitäkin sitten jäi. Muistat ottaa histamiinit aina aamulla, sinkkuna ohjelmassa nähty Anders kommentoi Mäkikyrön tatuointimokaa.

– Toivottavasti on lääkitys kunnossa, juontaja Sami Kuronen puolestaan veistelee.

Mäkikyrön tatuointi vaikuttaa olevan thainkielinen ja kiusallinen käännösvirhe pääsi siksi tapahtumaan. Temptation Island -sarjaa kuvataan Thaimaan auringon alla.

Baarimikkona työskentelevä Mäkikyrö kertoi ennen Temptation Islandia, että hän on tottunut railakkaaseen juhlimiseen. Hän paljasti ohjelman lehdistötilaisuudessa, että sen kuvausten aikana homma meinasi lähteä alkoholin kanssa hieman lapasesta.

23-vuotias Mäkikyrö kertoi viime kuussa reilulle 25 000 Instagram-seuraajalleen, että hän on viime aikoina kamppaillut painonsa kanssa. Hän kertoi alkaneensa kiinnittämään asiaan nyt enemmän huomiota, sillä hänen painonsa on jojoillut runsaasti.

–  En oo oikeen jaksanu huolehtia itestäni hetkeen. Sen huomaa ihossa ja siinä että paino jojoilee koko ajan. Onneks asialle voi tehä paljonki ja nyt ajattelin antaa aikaa itelleni, Mäkikyrö kertoi Instagram-kuvansa yhteydessä.

Mäkikyrö kertoi hänen ystäviensä muistuttavan hänelle usein, että näytti hän miltä tahansa, oli hän upea. Hän toivoi, että myös kaikki muut ulkonäkönsä kanssa kamppailevat muistaisivat sen.

Jenna Mäkikyrö tuli tunnetuksi Big Brotherista vuonna 2014. Hän rakastui ohjelmassa Dani Öiniin, jonka kanssa hän kihlautui pian ja meni naimisiin vuonna 2017. Parin liitto ei kuitenkaan kestänyt, sillä he erosivat vain parin kuukauden päästä häistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?