Spice Girls -kaunotar Mel B joutui sairaalaan hirvittävien kipujen takia: sokaistui äkisti – syyksi paljastui herpes silmässä - Viihde - Ilta-Sanomat

Spice Girls -kaunotar Mel B joutui sairaalaan hirvittävien kipujen takia: sokaistui äkisti – syyksi paljastui herpes silmässä

Mel B joutui viikonloppuna sairaalaan, kun hänen toisesta silmästään katosi äkisti näkö.

Mel B:n silmä rupesi oireilemaan perjantaina ja tähti joutui sairaalaan.­

21.5.2019 16:46

Laulaja Melanie ”Mel B” Brown koki kauhunhetkiä perjantaina, kun hän menetti näkönsä oikeasta silmästään. Brittilehdet kertovat, että tilanne tapahtui hyvin yllättäen ja tähti joutui sairaalaan. The Sun -lehdelle kerrotaan, että laulaja oli saapunut sairaalaan silmälappu oikean silmänsä päällä ja hän oli vaikuttanut hyvin tuskaiselta.

– En näe mitään, olen sokea, Mel B oli kertonut hoitajille.

– Hän oli aivan poissa tolaltaan, eikä nähnyt mitään. Avustaja talutti hänet lääkäriin, muut potilaat kertovat brittilehdelle.

Brittimedian mukaan Mel B sai sairaalassa hoitoa ja lähti kotiin lääkärien vastustelusta huolimatta. Tähti treenaa parhaillaan Spice Girlsien paluukiertuetta varten.

People-lehdelle kerrotaan äkillisen näön menetyksen johtuvan laulajan aikaisemmista terveysongelmista ja vastaavaa on lähipiirin mukaan tapahtunut ennenkin.

Lehden mukaan laulajan näköongelmat johtuvat herpesviruksesta, joka hänellä on silmässään.

– Hänellä on herpes silmässä ja tätä on tapahtunut ennenkin. Silmä on nyt ihan kunnossa ja hän sai silmätippoja, lähipiiristä kerrotaan People-lehdelle.

Huuliherpes voi tulla myös muualle kasvoihin kuin huuliin, suuhun ja suupieliin. Herpes silmässä aiheuttaa voimakasta kipua. Käsien kautta herpes voi tarttua silmään.

The Sun kertoo, että laulajan vasen silmä on puolestaan vaurioitunut aikaisemmin pieleen menneessä laserleikkauksessa. Brittimedian mukaan on todennäköistä, että laulaja joutuu käymään jatkossa useita kertoja hoitamassa oikeaa silmäänsä.

Spice Girlsien paluukiertue starttaa perjantaina 24. toukokuuta Dublinista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?