Trendibikinit muuttivat Alishan ihon siniseksi – sai vaatekaupalta typerryttävän vastauksen: olivatkin tarkoitettu ihan muuhun kuin uimiseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Trendibikinit muuttivat Alishan ihon siniseksi – sai vaatekaupalta typerryttävän vastauksen: olivatkin tarkoitettu ihan muuhun kuin uimiseen

Nuori nainen tilasi 68 euron bikinit vain huomatakseen niiden muuttavan ihon siniseksi. Kun hän tuohtuneena alkoi selvittää asiaa, paljastui uimapuvusta erikoinen yksityiskohta.

Alishan ostamat trendibikinit värjäsivät kaiken siniseksi kastuessaan.­

21.5.2019 11:39

Twitterissä levisi viime viikolla vauhdilla twiitti, jossa Alisha-niminen nuori nainen kertoo epäonnisesta uimapukuhankinnastaan.

Alisha kertoo Twiitissään, että hän osti Pretty Little Thing -nimiseltä nettikaupalta näyttävät, siniset bikinit ja paineli niissä uimaan. Pian Alisha huomasi, että kaikki ei ollut kunnossa, sillä hänen ihonsa värjäytyi noin 68 euroa maksaneiden bikinien kohdalta siniseksi.

Tilanteesta harmistunut nainen otti yhteyttä Pretty Little Thing -verkkokauppaan ja julkaisi osan viestiketjusta Twitter-tilillään.

– Rakastan bikineitä, mutta en tiedä, miten estää värin valuminen kaikkialle, kun ne ovat vedessä. Ei vaikuta mielestäni normaalilta, Aisha kirjoitti yritykselle.

Kaupan vastaus oli häkellyttävä: he ilmoittivat, ettei kyseinen uima-asu olekaan tarkoitettu uimiseen eikä sitä saisi kastella lainkaan.

– Hienoa kuulla, että rakastan bikineitä, mutta nettisivuilla kerrotaan kyllä, että settiä ei tule pitää vedessä ja väri saattaa levitä, kuului vaatekaupan vastaus.

Alisha häkeltyi saamastaan vastauksesta ja selvitti, lukiko kaupan nettisivulla todella, ettei uima-asu sovi uimiseen. Bikinien kuvauksesta löytyi kuin löytyikin pieni teksti jossa kerrottiin, että ne oli tarkoitettu ainoastaan ”altaan reunalla poseeraamiseen”.

Pretty Little Thing tunnetaan pikamuotia ja viimeisimpien trendien mukaisia vaatteita myyvänä nettikauppana.

Alisha julkaisi Twitterissä kuvan veteen upotetusta bikinialaosasta havainnollistaakseen sen värin leviämistä. Pesualtaassa lilluva vesi on bikinien jäljiltä kirkkaan turkoosia.

– Olkaa varovaisia, kun ostatte UIMApukuja Pretty Little Thingiltä, koska ne ovat vain ”altaan reunalla poseeraamiseen” ja he veloittavat niistä silti 60 puntaa. Aivan naurettavaa, tuohtunut Alisha totesi twiitissään.

Naisen twiitti sai nopeasti runsaasti julkisuutta. Muun muassa suuri brittilehti Daily Mail sekä viihdesivusto BuzzFeed uutisoivat siitä. Twiitti on jaettu jo yli 25 000 kertaa, siitä on tykätty yli 79 000 kertaa ja siihen on kerääntynyt lukuisia kommentteja.

Pian Pretty Little Thing -verkkokauppa ilmoitti Alishalle, että värin leviäminen bikineistä ei ollut hänen syynsä ja että hän saa täyden hyvityksen ostamastaan uima-asusta.

Twitter häkeltyi

Twitter-käyttäjät ovat häkeltyneet erikoisista bikineistä. Moni on pohtinut, miten käy jos ne päällä sattuu hikoilemaan. Leviääkö väri hikisiltä alueilta aiheuttaen kiusallisen näyn? Kommentoijat ovat myös pöyristyneitä siitä, että bikinit maksavat peräti 68 euroa, vaikkei niitä voi käyttää siinä, mihin uima-asut on yleensä tarkoitettu – uimisessa.

– Sinun siis kuuluisi maksaa 60 puntaa bikineistä, laittaa ne päälle, mennä altaalle kuvaa varten ja sitten jatkaa takaisin huoneeseesi, vaihtaa päälle OIKEA uimapuku ja sitten mennä altaalle ja kastautua.

Hämmentävä uima-asu on saanut ihmiset myös rinnastamaan Alishan kokemuksen sinisestä ihostaan tunnettuihin smurffeihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?