Leonardo DiCaprion käytös uuden tyttöystävän kanssa yllätti fanit – Oscar-palkittu tähti kuvattiin puuhailemassa älypuhelimensa kanssa

Julkaistu:

yllätyskuvat
Leonardo DiCaprio ja tämän tuore tyttöystävä kuvattiin Cannesissa Ranskassa erikoisissa puuhissa.
Oscar-palkittu näyttelijätähti Leonardo DiCaprio on tunnettu naismaustaan, joka kohdistuu huomattavasti nuorempiin mallikaunottariin. Tähti on seurustellut useiden maailmankuulujen huippumallien kanssa.

Viimeiset pari vuotta Leonardo, 44 vuotta, on seurustellut argentiinalaisen supermallin Camila Morronen, 21 vuotta, kanssa.

Daily Mail kertoo tuoreessa jutussaan, että Leonardo ikuistettiin fanien hämmennykseksi nappailemassa älypuhelimellaan somekelpoisia kuvia nuoresta rakkaastaan.


Pariskunta vietti aikaa Cannesissa Ranskassa, kun he intoutuivat kuvasessioon. Kuvissa näkyy, miten mallikaunotar poseeraa tottuneesti kameran edessä. Leonardo vaikuttaa keskittyvän kuvaajan rooliinsa täysillä. Hän oli verhoutunut huppariin ja lippikseen Cannesin kaduilla kävellessään.

Camila Morronella on päärooli Mickey And The Bear -nimisessä elokuvassa, jota hän oli markkinoimassa Cannesissa elokuvafestivaaleilla.


DiCaprio ja Morrone alkoivat seurustella joulukuussa 2017. Huhut kertovat, että DiCaprio olisi viimein valmis asettumaan aloilleen ja että hän olisi hyvinkin vakavissaan tuoreimman naisystävänsä kanssa. anonyymi lähde kertoi viime vuonna US Weekly -lehdelle, että he ovat keskenään hyvin vakavissaan.

– He ovat puhuneet kihlautumisesta, ja DiCaprio on nyt jopa valmis saamaan lapsia, pariskunnan lähipiiriin kuuluva ystävä kertoi lehdelle.
Camila julkaisi myöhemmin Instagramissaan kuvan, joka saattoi hyvinkin olla Leonardon ottama. Kuvassa Camila poseeraa samassa valkoisessa pilkkumekossa Cannesissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt