Slipknot-tähden tytär kuoli vain 22-vuotiaana – omaiset julkaisivat sydäntäsärkeviä viestejä: ”Liian nuori kuolemaan”

Julkaistu:

suru-uutinen
Maailmankuulun Slipknot-yhtyeen perustajajäsen Shawn ”Clown” Crahan kertoo Instagramissa tyttärensä kuolemasta.
Palkitun Slipknot-yhtyeen perustajajäsen Shawn ”Clown” Crahan julkaisi myöhään sunnuntai-iltana Instagramissa riipaisevan uutisen. Crahan kertoi tilillään, että hänen Gabrielle-tyttärensä on kuollut vain 22-vuotiaana.

– Särkynein sydämin ja keskeltä syvintä kipua, joudun ilmoittamaan kaikille teille, että nuorin tyttäreni Gabrielle menehtyi eilen, lauantaina 18. toukokuuta 2019. Hän oli 22-vuotias, surun murtama Crahan kirjoittaa tilillään tyttärensä kuvan yhteydessä.
Crahanin julkaisema kuva paljastaa, että Gabrielle oli vaaleahiuksinen kaunotar.

– Hautajaisjärjestelyjä on tulossa. Perheeni ja minä pyydämme yksityisyytemme kunnioittamista tästä eteenpäin. Kiitos, Crahan jatkoi.

Daily Mailin mukaan Gabriellea jäävät kaipaamaan hänen isänsä lisäksi äiti Chantel Crahan, isosisko Alexandria ja veljet Gage ja Simon. Lehden mukaan moni perheenjäsen on äärimmäisen järkyttynyt rakkaan läheisensä kuolemasta.

Gabriellen Simon-veli on isänsä tapaan muusikko. Hän muistelee sisartaan koskettavasti omalla Instagram-tilillään.

– Tänään on elämäni vaikein päivä koskaan. Olen hämilläni, olen vihainen, olen surullinen ja vain todella surullinen. Gabri minä kaipaan sinua niin paljon. Kaipaan sinua enemmän kuin mitään, järkyttynyt Simon kirjoittaa.

– Me olimme parhaita ystäviä ja meillä oli hyvä yhteys ja nyt sinä et ole enää täällä. Rakastan sinua Gabri ja tiedän, että tiedät sen ikuisesti, hän jatkaa.

Myös Gabriellen valokuvaajana työskentelevä Alexandria-sisko kertoo sisarensa kuolemasta Instagramissa. Hän julkaisi tilillään suloisen lapsuuskuvan ja kertoi kaipaavansa siskoaan valtavasti.

– Eilen pikkusiskoni Gabrielle kuoli. Olen shokissa ja minulle ei ole tietoa, miten käsitellä tätä tunteiden aaltoa, jonka koen nyt.
Alexandrian mukaan perheenjäsenet tukevat toisiaan käsittämättömän surun keskellä.

– Lohtu, joka minulla on näillä hetkillä, ovat perheeni, ystäväni ja kissani. Lähettäkää hyvää energiaa vanhemmilleni ja veljilleni. Tämä menetys jättää suuren aukon eivätkä elämämme tule enää koskaan olemaan ennallaan. 22-vuotias on liian nuori kuolemaan.

Gabriellen kuolinsyy on toistaiseksi mysteeri. Daily Mailin mukaan keskustelupalstoilla sitä on arvuuteltu laajalti ja Alexandria-sisko on pyytänyt nettikansaa lopettamaan spekulaatioot.

Shawn Crahan tunnetaan Slipknot-yhtyeen lyömäsoittajana. 49-vuotias muusikko on yksi Grammy-palkitun yhtyeen perustajajäsenistä. Crahan on nykyään ainoa yhtyeessä mukana oleva alkuperäisjäsen.

Päivitys 20.5. klo 11.33: korjattu kuvatekstistä kuvanottamisvuosi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt