Waltteri Torikka julkaisi Instagramissa alastonkuvan – fanit äimistyivät paljaasta otoksesta: ”Kuuma kroppa, kylmä vesi”

Julkaistu:

Waltteri Torikan Instagram-kuva villitsee sosiaalisessa mediassa.
Helle on hellinyt Suomea ja kevään kunniaksi laulaja Waltteri Torikka ilahdutti lauantaina fanjeaan Instagramissa. Torikka julkaisi Instagramissaan ilmeisesti kesämökiltä otetun kuvan, jossa on upea järvimaisema. Kuvassa laulaja poseeraa vedessä selin kameraan ilman rihman kiertämää.

– I love Finland, laulaja kirjoittaa ja on lisännyt kuvaansa hashtagit ”summer is coming”, ”no filter” ja water was too cold to swim”.

Laulaja on siis kahlannut alastomana vedessä, mutta hän ei ole vielä uskaltanut pulahtaa hyiseen veteen.
Salskea baritoni sulatti monen naisen sydämen keväällä 2015 Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Ennen ohjelman tuomaa suursuosiota Torikan nimi oli tuttu lähinnä oopperanharrastajille.

Kisan jälkeen komearaamiselle laulajalle tulvi treffikutsuja ja konserttiliput menivät kuin kuumille kiville.

Fanit ovatkin riemastuneet Torikan kesäisestä Instagram-kuvasta ja kuva on saanut yli 1200 tykkäystä kymmeniä ihailevia kommentteja.

– Voi Waltteri, miten vahva tunnelma kuvassasi. Kuuma kroppa, kylmä vesi, aurinko antaa parastaan. Paras fiilis on vasta edessä, kun kapuat ylös sieltä vedestä, fanit huokailevat Instagramissa.

– Nyt on maisemat kohdillaan.

– Seksikäs, Instagramissa kehutaan.

– Oi mikä näky!


Tähdet, tähdet -musiikkiohjelman jälkeen artisti joutui melkoiseen pyöritykseen. Hieman varovaisen ja varautuneenkin maineen saanut laulaja tunnusti tuolloin, että uudenlainen julkisuus vaati paljon totuttelua ja teki hänet varovaisemmaksi uusien tuttavuuksien suhteen.

– Onneksi on tiettyjä taiteilijoita ja artisteja, joiden kanssa on saanut ja pystynyt jakamaan asioita. Kyllä äitikin sanoi tuossa yhtenä päivänä ihmetelleensä, että olen pysynyt näin täysijärkisenä, Torikka kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa viime kesänä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt