Arnold Schwarzeneggerin, 71, kimppuun hyökättiin hyppypotkulla – Terminator-tähti ei edes vaivautunut sulkemaan somelähetystään

Iso-Arskan kimppuun on turha käydä.

Arnold Schwarzenegger.

Tuntematon mies hyökkäsi näyttelijä Arnold Schwarzeneggerin kimppuun lauantaina Etelä-Afrikassa, Hollywood Reporter raportoi.

Ex-kuvernööri vieraili Johannesburgissa. Hän oli kuvaamassa kännykällään lasten urheilutapahtumaa, kun hyökkääjä latasi hyppypotkun action-tähden selkään.

Potku ei ollut erityisen voimakas. Raamikas Schwarzenegger joutui ottamaan muutaman askeleen eteenpäin, ettei hän kaatuisi.

Turvamiehet reagoivat nopeasti tilanteeseen ja hyökkääjä jäi heidän kynsiinsä. Mies huusi pari kertaa apua jouduttuaan turvamiesten nappaamaksi.

Schwarzenegger kertoi asiasta Twitterissä:

– Kiitos huolenpidostanne, mutta kaikki on kunnossa. Itse asiassa luulin, että jouduin väkijoukon tönimäksi. Sitä tapahtuu usein. Tajusin, että minua potkaistiin vasta sen jälkeen, kun itse näin videon tilanteesta. Eihän se idiootti saanut edes häirittyä Snapchat-lähetystäni.

Näyttelijä ilmoitti, ettei hänellä ole vaatimuksia hyökkääjää kohtaan, ja hän aikoo jatkaa matkaansa täysin suunnitelmien mukaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?