Lähipiiri paljastaa totuuden Britney Spearsin voinnista – hyytävä väite tähden nykytilasta: ”Kuin zombi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Lähipiiri paljastaa totuuden Britney Spearsin voinnista – hyytävä väite tähden nykytilasta: ”Kuin zombi”

Britney Spears on pysytellyt omissa oloissaan hoidosta päästyään.

Poptähti Britney Spears on keskittynyt viime kuukausina hyvinvointiinsa.­

18.5.2019 14:40

Poptähti Britney Spearsin terveydentila on herättänyt paljon huolta faneissa. Laulaja katosi julkisuudesta maaliskuussa ja tuolloin Spearsin, 37, lähipiiristä kerrottiin hänen hakeutuneen hoitoon mielenterveysongelmien vuoksi.

Spears pääsi hoidosta hiljattain ja asteli oikeuden eteen toiveenaan saada enemmän vapauksia. Spearsin isä Jamie Spears on toiminut tyttärensä holhoojana jo vuosikaudet.

Poptähti on kertonut Instagramissa tarvitsevansa aikaa itselleen, eikä hän toistaiseksi tiedä milloin palaa keikkalavoille. Tähden pitkäaikainen manageri Larry Rudolph arvioi TMZ-sivston haastattelussa, ettei Spears välttämättä enää koskaan keikkaile.

Nyt Spearsin lähipiiristä valotetaan hieman sitä, mitä poptähden elämässä tapahtuu suljettujen ovien takana. Läheisten mukaan tähti ei ole vielä siinä kunnossa, että pystyisi palaamaan esiintymislavoille. Viime aikojen tapahtumien kerrotaan olleen liikaa tähden mielenterveydelle.

– Britneylla on paljon raskaita henkisiä haasteita, joita täytyy hoitaa lääkityksellä. On kuin hän ei voisi hallita tunteitaan. Kaikki on pelkkää ylä- ja alamäkeä, perheystävä kertoo People-lehdelle.

Spears kuvattiin perjantaina miesystävänsä Sam Ashgarin.­

Henkisillä haasteilla lähipiiri viittaa Jamie-isän vakavaan sairastumiseen, kiertueen perumiseen ja oikeustaistoon, jossa Spears yrittää päästä irti isänsä holhouksesta.

TMZ-sivusto on aikaisemmin kertonut, että laulajan lääkitys oli jouduttu vaihtamaan ja se oli romahduttanut Spearsin voinnin.

– On hyvin pelottavaa, kun lääkkeet eivät toimi. Juuri nyt Britney on hyvin veltto ja allapäin. Joinain päivinä hän on kuin zombi. Hänessä ei ole elämää tai intohimoa. Se on hyvin surullista, lähipiiri väittää.

Poptähti ihasteli Disney-kaupassa pientä Minni Hiiri -pehmolelua.­

Fanit ovat olleet hyvin huolissaan tähden voinnista nähtyään hänestä otetut tuoreet kuvat. Viime viikolla poptähti poistui oikeustalolta ilman kenkiä.

Amerikkalaismedian mukaan laulajan äiti Lynne Spears on yrittänyt oikeusteitse saada haltuunsa tyttärensä terveystietoja. Viikko sitten perjantaina tuomari määräsi Britney Spearsin tutkimukseen, jonka tarkoituksena on ilmeisesti selvittää, onko tähti kykenevä hoitamaan omia asioitaan.

Fanit protestoivat viime viikolla oikeustalon ulkopuolella Los Angelesissa. Oikeudessa käsiteltiin Spearsin holhousta.­

Seuraavan kerran Spearsin holhousta käsitellään oikeudessa syyskuussa.

Laulaja itse on korostanut sosiaalisen median tileillään palaavansa kyllä keikkalavoille kun aika on. Alla olevalla videolla perjantain shoppailemassa kuvattu poptähti vastailee paparazzien kysymyksiin siitä, milloin hänet nähdään taas esiintymissä:

– Rakastan fanejani. Tietenkin aion vielä esiintyä, laulaja huikkaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?