Britney Spearsin managerilta shokeeraava uutinen: ei usko laulajan palaavan keikkalavoille enää ikinä – poptähden tila herättää kysymyksiä - Viihde - Ilta-Sanomat

Britney Spearsin managerilta shokeeraava uutinen: ei usko laulajan palaavan keikkalavoille enää ikinä – poptähden tila herättää kysymyksiä

Britney Spearsin manageri epäilee, että laulajaa ei nähdä välttämättä enää ikinä keikkalavoilla.

18.5.2019 10:26

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina paljon julkisuudessa terveyshuoliensa vuoksi. Laulaja katosi julkisuudesta äkisti maaliskuun lopussa ja naisen lähipiiristä on kerrottu yhdysvaltalaismedioille, että hän oli hakeutunut hoitoon mielenterveysongelmien vuoksi.

Aiemmin on kerrottu, että Britneyn äiti Lynne Spears olisi sitä mieltä, että hänen tytärtään pidetään mielenterveyshoidossa vastoin tahtoaan. Laulajan isä Jamie Spears on puolestaan toiminut viime vuosina oikeuden määräyksellä tyttärensä holhoojana, mutta isällä on ollut pahoja terveysongelmia. Ehkä juuri niihin liittyen Britneyn holhousta on jälleen vastikään käsitelty oikeudessa.

Nyt Britneyn pitkäaikainen manageri Larry Rudolph on kertonut TMZ-sivustolle omia tietojaan laulajan tilasta. Hän uskoo, ettei Britney nouse välttämättä enää koskaan esiintymislavoille.

Hän perustaa epäilyksensä tietoihin, joita hänelle on katsottu tarpeelliseksi kertoa.

– Näiden perusteella minulle on selvää, että hänen ei tulisi vetää Vegasin keikkakiertuettaan (joka siirrettiin keväältä myöhempään tulevaisuuteen), ei lähitulevaisuudessa eikä välttämättä koskaan, hän kertoo sivustolle.

Larry Rudolph on toiminut pitkään Britneyn managerina. Kuva vuodelta 2006.

Manageri kertoo, että aina kun Britney on ollut innoissaan tulevista keikoista ja on todella halunnut tehdä niitä, niin hän on soitellut managerilleen päivittäin.

– Nyt hän ei ole soittanut minulle kuukausiin. Hän ei selvästikään halua tällä hetkellä esiintyä.

Larry Rudolphin mukaan Britney on tällä hetkellä heikossa kunnossa niin henkisesti kuin fyysisesti, eikä hän halua laulajan esiintyvän puolikuntoisena.

– En halua hänen työskentelevän ennen kuin hän on valmis niin fyysisesti, henkisesti kuin tunnetasolla. Jos tätä aikaa ei koskaan tule, niin sitä ei sitten tule. Minulla ei ole mitään pakkoa tai mahdollisuutta saada häntä työskentelemään.

– Ja jos sellainen aika tulee, että hän haluaa jälleen työskennellä, niin minä olen täällä sitä varten, että kerron hänelle onko se hyvä idea vai ei.

Larry Rudolph ja Britney Pretty Girls -kappaleen musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2015.

Britney Spears nousi maailman tunnetuimpien popidolien joukkoon jo 90-luvulla, kun hänen ensimmäiset megahittinsä ilmestyivät. Suosion myrskyisimpinä vuosina hänellä oli vaikeuksia päihteiden käytön kanssa.

Vuonna 2007 tapahtui kuuluisa romahdus. Britney kirjautui vanhempiensa suosituksesta vieroitukseen pitkän päihteiden värittämän ajanjakson jälkeen. Hän kuitenkin häipyi hoidosta vain vuorokauden jälkeen. Sitten hän ajeli päänsä kaljuksi ja jahtasi paparazzeja sateenvarjon kanssa harmaaseen huppariin pukeutuneena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?