Rita Niemi vei raskauskuvat täysin uudelle tasolle: poseeraa vain alushousuissa Aki-puolisoonsa kietoutuneena – katso mykistävät kuvat

Julkaistu:

Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen ensimmäinen lapsi syntyy pian. Pari on jakanut odotusajan ilon sosiaalisessa mediassa.
Rita Niemi-Manninen, 39, ja Aki Manninen, 43, ovat eläneet viimeiset kuukaudet jännittävää aikaa. Heidän ensimmäinen lapsensa, kauan ja hartaasti odotettu tytär syntyy pian ja pari on onnensa kukkuloilla.

Tosi-tv-ohjelmista tuttu pariskunta on kertonut odotuksestaan avoimesti sosiaalisessa mediassa. Ennen ilouutisia he puhuivat lapsettomuudestaan ja siitä, miten he olivat yrittäneet pitkään saada lasta. Nyt odotus on palkittu ja pienen tytön on määrä syntyä juhannuksen tienoilla.

– Kutsumme tyttöä tässä vaiheessa Lyyliksi. Pieni prinsessamme on niin tervetullut meidän elämään, onnellinen pari kertoi IS:lle huhtikuussa.
Rita on julkaissut lukuisia kuvia raskausajaltaan suositulla Instagram-tilillään. Häntä seuraa kuvapalvelussa yli 58 000 ihmistä.

Rita on julkaissut seuraajien iloksi useita, hyvin näyttäviä kuvia, joista monissa poseeraa hänen lisäkseen myös pian isäksi tuleva Aki.

– Maailman parhain syli mulle ja pienokaisellemme. Saat mut tuntemaan oloni maailman kauneimmaksi ja rakastetuimmaksi, Niemi kertoi erään parin raskauskuvan yhteydessä.
Rohkeat raskauskuvat ovat herättäneet Niemi-Mannisen seuraajissa runsaasti huomiota. Pariskuntaa kehutaan kuvien kommenteissa vuolaasti ja Ritan rohkeita raskausposeerauksia ylistetään.

– Wau! Mykistävän upea kuva.

– Henkeä salpaavan kaunis, herkkä kuva.

– Ihan mahtava kuva, tunnelma välittyy katsojalle.

– Voi ei, miten täydellinen kuva! Rakkaus hehkuu.

– Niin ihana kuva, että oikein sydän pakahtuu.
Porissa asuvat Rita ja Aki ovat laittaneet talven aikana kotiaan kuntoon tulevaa pienokaista varten. Rakennusalalla työskennellyt Aki on remontoinut sinne lastenhuoneen, joka odottaa jo pientä asukastaan.

– Olen aina tiennyt, että ensimmäinen lapsi jonka saan, on tyttö. Ultraäänikuvissa näkyy, että Lyyli saa kosketettua varpailla otsaansa. Sen hän on perinyt äidiltään, Aki kertoi IS:lle huhtikuussa.

– Tämä on ihanaa aikaa, kun saa kasvattaa vatsaa. Olisipa Lyyli vatsassa mahdollisimman pitkään, koska siellä hänellä on hyvä olla, Rita totesi.


Lapsi on parille unelmien täyttymys, sillä he kärsivät vuosia lapsettomuudesta. Ritan piti viime syksynä aloittaa lapsettomuushormonipistoksilla, kun raskaustesti näyttikin yllättäen positiivista.

– Minä tuulettelin ja kiitin korkeampia voimia. Uskon, että hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita. Tiesin, että tämä on tarkoitettu näin, Aki kertoi tilanteesta.
Alkuraskaus oli Ritalle äärimmäisen vaikea, sillä hän kärsi vaikeasta pahoinvoinnista ympäri vuorokauden. Pahimpina hetkinä edes vesi ei pysynyt sisällä, vaan hän oksensi kaiken suuhunsa laittaman ja laihtui viisi kiloa. Lopulta hän sai pahoinvointilääkkeet, jotka helpottivat tilannetta.

– Muistan sen ekan aamun, kun oksennus ei lentänytkään tuttuun tapaan. Voimat alkoivat heti palautua. Se oli upea tunne, Rita kertoi IS:lle aiemmin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt