Playboy-kaunotar kuoli äkillisesti vain 39-vuotiaana – julkaisi viimeisen kuvan Twitterissä vain tunteja ennen tragediaa

Julkaistu:

Ashley Massaro nousi tähdeksi WWE-showpainista.
Entinen WWE-tähti Ashley Massaro on kuollut vain 39-vuotiaana, kertoo TMZ-sivusto. Viranomaiset vahvistavat viihdesivustolle, että Massaro menehtyi torstaina sairaalassa. Kuolinsyytä ei ole toistaiseksi kerrottu julkisuuteen, mutta viranomaiset eivät epäile Massaron kuolemaan liittyvän rikosta.

The Blast -sivusto kertoo, että hätäkeskus sai torstaina varhain aamulla puhelun, jossa kerrottiin 39-vuotiaan naisen tuupertuneen kotonaan.

Massaro ponnahti julkisuuteen 2005 osallistuttuaan Raw Diva Search -kilpailuun. Kaunotar voitti sen ja nousi erääksi huippusuositun WWE-showpainin suosituimmista hahmoista.


– Olemme surullisia kuullessamme entisen WWE supertähden Ashley Massaron kuolemasta. Hän oli WWE:ssä 2005-2008 ja häntä rakastivat niin muut supertähdet kuin fanitkin ympäri maailmaa. Otamme osaa Ashleyn perheen ja ystävien suruun, WWE esitti osanottonsa.


Massaro lähti WWE:stä vuonna 2008 tyttärensä sairastumisen vuoksi ja jätti showpainipiirit.

Tähti oli hyvin aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja vastaili esimerkiksi Twitterissä ahkerasti fanien viesteihin. Hänen viimeisiksi somepäivityksiksiin jäivät viime viikolla Instagramissa julkaistu mallikuva ja keskiviikkona Twitterissä julkaistu päivitys.

Instagramissa Massaro intoili tulevasta työkeikastaan ja lähestyvästä syntymäpäivästään. Tähden piti tavata faneja Vegasissa järjestettävässä painitapahtumassa ja juhlia samalla syntymäpäiväänsä.

– En malta odottaa, että pääsen näkemään kaikki tutut kasvot tapahtumassa! Massaro kirjoitti.
Twitterissä hän jakoi kuvan saamastaan fanipostista vain tunteja ennen kuolemaansa.

– Vastasin juuri valtavaan määrään fanikirjeitä ja teidän pitäisi saada ne pian. Rakastan teitä, Massaro kirjoitti.
Vuonna 2016 Massaro oli yksi monista, jotka haastoivat WWE:n oikeuteen. Massaro syytti showpainiorganisaation salanneen painijoiden vammoja ja sitä, että päähän kohdistuneet iskut voisivat myöhemmin aiheuttaa neurologisia vammoja.

Massaro myös syytti WWE:n käskeneen häntä olemaan hiljaa showpainikiertueella 2006 tapahtuneesta seksuaalisesta häirinnästä.

Massaro nähtiin kilpailijana myös Selviytyjät-sarjassa vuonna 2007. Samana vuonna hän poseerasi legendaarisessa miestenlehti Playboyssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt