Krista Siegfridsin suorasukainen kommentti kesken suoran viisulähetyksen herätti närkästystä – viisufanit pöyristyivät: ”Toi on jo törkeää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Krista Siegfridsin suorasukainen kommentti kesken suoran viisulähetyksen herätti närkästystä – viisufanit pöyristyivät: ”Toi on jo törkeää”

Krista Siegfridsin kommentointityyli herätti keskustelua Twitterissä.

16.5.2019 22:54

Euroviisujen toinen semifinaali käynnistyi torstai-iltana komeasti. Tel Avivin lavalle nousee tänään 18 esiintyjää, joista 10 jatkaa lauantaiseen finaaliin.

Suomessa viisulähetystä TV2-kanavalla selostavat viisukonkarit Krista Siegfrids ja Mikko Silvennoinen. Suomalaiset viisufanit kiinnittivät kuitenkin huomiota heti lähetyksen aluksi Siegfridsin suorasukaiseen kommentointityyliin.

Ennen Latvian esitystä Siegfrids kertoi alkavansa lähettää livelähetystä Instagramissaan. Latviaa edustaa tänä vuonna Carousel kappaleellaan That Night.

Latvian esitys ei miellyttänyt Krista Siegfridsiä.­

– Tää seuraava biisi ei ole mun juttu, joten mä pistän nyt instaliven pystyyn, tulkaa sinne juttelemaan, ette nimittäin missaa yhtään mitään, Siegfrids totesi ennen esityksen alkamista.

– Krista sillä oli sun häämekko päällä, Silvennoinen heitti esityksen jälkeen.

– Sori mä missasin, olen täällä instalivessä edelleen, Siegfrids vastasi.

”Et sä noin voi sanoo!”

Siegfridsin kommentointityyli herätti paljon keskustelua Twitterin puolella. Tv-katsojien mielestä Siegfridsin suorasukainen kommentointityyli ei sopinut viisujen henkeen.

– "En pidä yhtään tästä seuraavasta kappaleesta, joten laitan instaliven käyntiin" Ei kai kommentaattorin tehtävä oo kertoa henkilökohtaista mielipidettään, ainakaan noin alentavasti. Miksi ketään kiinnostaisi, mitä mieltä Krista tästä on?

– Olisko Krista pliis hetken haukkumatta esiintyjiä?

– Viisuja mennyt 20min ja Krista Siegfrids mollannut jo vaikka ja ketä. Eikös tää oo hyvän mielen show ja toisten maiden jatkuva haukkuminen on aika ala-arvoista.

– Saisko ens vuodeks lähetykseen selostamaan jonkun joka ei hauku esityksiä... Ei kuulu selostukseen, esikuuntelussa arvostelut, toi on jo törkeetä Kristalta esiintyjiä kohtaan...

– Ei Krista Siegfrieds voi sanoa, että Latviaa ei tarvitse katsoa. Sehän on sama kun sanoisi jostakin, että älä äänestä tätä. Sitäpaitsi Latvia on huomattavasti parempi, kuin äskeinen Sveitsi. Just saying.

– Ootko Krista tosissas. Sä käytännössä haukut Latvian edustusbiisiä "tuu seuraa instalivee, sä et menetä mitään". Et sä noin voi sanoo!

– Olen aina ollut viisufani, mutta nyt olen pettynyt Krista Siegfridsin negatiiviseen ja muita esiintyjiä mollaaviin kommentteihin. Viisut on itelle ollut iloinen tapahtuma missä on voitu tuoda esille mm. erilaisuutta, rakkautta sekä yhteisöllisyyttä.

– Krista yrittää kyllä juonnoissaan matkia liikaa Graham Nortonin tyyliä kommentoida. Ja menee aika huti.

– Itselläkin särähti korvaan, euroviisut kuitenkin positiivinen tapahtuma ja tuollainen kommentointi ei sinne kuulu. Mauton oli myös kommentti hiekkaesityksestä ja nyt äsken myös Latvian esityksestä. Ulos studiosta Krista Siegfrids jos ei kiinnosta juonto!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?