”Tampereen Anna” juhli suosikkiseuransa mestaruutta riisuutumalla täpötäydellä stadionilla 19 vuotta sitten – onnittelee nyt vähäpukeisella kuvalla

Julkaistu:

Anna Falchi onnitteli suosikkijoukkuettaan 19 vuotta sitten riisumalla paitansa. Nyt hän onnittelee joukkuetta voitosta vähäpukeisella kuvalla.
Tampereella syntynyt Anna Falchi, 46, nousi otsikoihin kotimaassaan Italiassa 19 vuotta sitten. Tuolloin jo julkisuudessa ollut nainen riisuutui täpötäyden jalkapallostadionin edessä, kun hänen suosikkijoukkueensa Lazio saavutti Serie A:n ykkössijan.
Tapaus sai tuolloin laajalti huomiota sekä Italian mediassa että jalkapallofanien keskuudessa ympäri maailman. Aikaisemmin lähinnä tv-mainoksissa esiintyneen mallin nimi oli pian kaikkien jalkapalloa innokkaasti seuraavien huulilla.


Vaikka stadionin tapahtumista on kulunut lähes 20 vuotta, ei Annan rakkaus jalkapalloa ja suosikkijoukkuettaan Laziota kohtaan ole sammunut. Eilen nainen julkaisikin Instagram -tilillään videon samaisen joukkueen pelistä.Ottelu päättyi Annan suosikkijoukkueen voittoon. Vain hetkeä myöhemmin nainen onnitteli Laziota Instagramissaan. Kuvassa Anna poseeraa varsin vähäpukeisena ja kertoo olevansa onnellinen joukkueen menestyksestä.– Olen sanaton, niin paljon onnea! Koskaan ei saa antaa periksi, Anna kirjoittaa kuvatekstissään.


Näyttelijänä, mallina ja juontajana itsensä työllistävä Anna asuu nykyään Roomassa 8-vuotiaan Alyssa -tyttärensä kanssa. Anna aloitti mallintyöt Italiassa vain 15-vuotiaana voitettuaan Marchen missikilpailun vuonna 1989. Samana vuonna Anna myös sijoittui toiseksi Miss Italia -kilpailussa.