Amerikkalaisnainen näki itsensä tv:stä ja kauhistui pahanpäiväisesti – ei hymyillyt kuuteen vuoteen: pisti ulkonäkönsä aivan uuteen uskoon

Julkaistu:

muodonmuutos
Tv-persoona ja somejulkkis Marcela Iglesias häpesi niin paljon hampaitaan, että lakkasi hymyilemästä vuosikausiksi.
Amerikkalainen tv-tähti Marcela Iglesias esittelee yli 40 000 euron hammasremonttiaan Caters Newsille. Iglesias sanoo uutistoimistolle esiintyneensä vuonna 2013 Showstopper Bride -hääohjelmassa ja kauhistuneensa pahan päiväisesti omaa ulkonäköään.

Iglesias sanoo järkyttyneensä siitä, miten rumilta hänen hampaansa hänen omasta mielestään näyttivät.

– Ne olivat pikkuruiset, kuin katkaravut, Iglesias kauhistelee.

Itsensä näkemisellä tv:stä oli niin suuri vaikutus naisen elämään, että hän rupesi peittelemään hampaitaan. Iglesias sanoo Caters Newsille, ettei hymyillyt hampaat esillä kuuteen vuoteen, koska häpesi purukalustoaan. Hän myös peitteli suutaan puhuessaan.

Iglesiaksen mukaan hänen hampaansa olivat vaurioituneet virvoitusjuomien litkimisestä ja reflukstitaudista.

Hän unelmoi vitivalkoisesta ja suorasta hammasrivistöstä. Samanlaisesta kuin vaikkapa Hollywood-tähti Julia Robertsilla ja tosi-tv-tähti Kim Kardashianilla.


Unelma toteutui viimein hammaslääkärin paikkeilla, jossa Iglesiaksen purukalusto laitettiin aivan uuteen sukoon. Hampaita koristaa nyt myös hänen nimikirjaimensa ”M.I.”.


Los Angelesissa asuva Iglesias on esiintynyt julkisuudessa jo useiden vuosien ajan, eikä hän ole salaillut hänelle tehtyjä kauneusoperaatioita. Iglesias on kuitenkin korostanut olevansa täysin luomu ja ettei hänen vartaloaan ole korjailtu plastiikkakirurgialla.

Hiljattain ikänsä visusti salassa pitävä Iglesias nousi otsikoihin esiteltyään julkisuudessa kauneutensa salaisuuden, kovakuoriaiset.

Iglesias kertoi syövänsä päivittäin kovakuoriaisia, sillä uskoo niiden syömisellä olevan monia terveyshyötyjä. Hän uskoo kuoriaisten popsimisen ehkäisevän esimerkiksi syöpää ja vatsaongelmia.

– Minusta ne eivät ole ällöttäviä. Eivät edes silloin, kun ne elävänä ryömivät kielelläni, Iglesias huikkaa.

– Muutamat ystäväni saattavat sanoa, että hyi miten iljettävää, mutta minusta tässä ei ole mitään sen ihmeellisempää kuin lihan syönnissä.

Hän sanoo syövänsä päivittäin noin viisi kovakuoriaista ja kaunotar kasvattaa niitä kotonaan.

– Pahimmassa tapauksessa näillä ei olekaan mitään terveyshyötyä, mutta saanpahan proteiinia. Olen kasvissyöjä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt