Elina Kanervan lempeän keltainen häämekko sai inspiraationsa yllättävältä taholta – turvautui herttuatar Meghanin suosimaan vaatemerkkiin

Julkaistu:

Viime lauantaina Mikaelin kirkossa Turussa tahdon kansanedustaja Ilkka Kanervalle sanonut Elina Kanerva ihastutti häävieraat upealla leningillään.
IS uutisoi viime lauantaina, että kansanedustaja Ilkka Kanerva ja hänen kihlattunsa Elina Kiikko vihittiin Turun Mikaelin kirkossa. Pari oli käynyt jo aiemmin maistraatissa, mutta heille kirkkotilaisuus oli se tärkein.

– Sanoimme kirkossa tahdon ja meille se oli se oikea hetki, jolloin tunsimme menneemme naimisiin, Elina Kanerva kertoi Yvette x Martina -urheiluvaatteiden muotinäytöksessä.

Elina Kanervan lempeän keltainen leninki herätti hääväen keskuudessa ihastusta.

Elina Kanerva kertoikin Ilta-Sanomille, että on jo kauan seurannut herttuatar Meghanin tyyliä ja ihastunut joihinkin herttuattaren leninkeihin.

– Selvitin muutaman asun suunnittelijan, sillä pidin niistä niin paljon. Pidän Safiyaa-asuista ja tilasin hääpuvun sieltä. Mielestäni ne ovat linjakkaita ja korkealaatuisia sekä omalla tavallaan napakoita, Elina Kanerva paljasti.

Rouva Kanerva ei vielä tiedä, mihin he lähtevät aviomiehen kanssa häämatkalle, mutta Tallinnaan matkataan kohta.

– Ilkka menee sinne Lennart Meri –seminaariin ja minä lähden mukaan, hän kertoi.


Lontoolaisen Safiyaa-merkin mekkoja on nähty herttuattaren yllä useampaan otteeseen. Meghan ihastutti Safiyaan suunnittelijan Daniela Karnutsin syvänsinisessä mekossa Fidzillä viime lokakuussa.

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry osallistuivat tällöin presidentti Jioji Konroten juhlapäivällisille ylellisessä Grand Pacific -hotellissa maan pääkaupungissa Suvassa.

Marraskuussa Meghan nähtiin saman merkin hameessa ja kimaltelevassa topissa hyväntekeväisyystapahtumassa Lontoon Palladium-teatterissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt