Kahden lapsen äiti Jenna on liian kaunis – miehet pelkäävät bikinimallia: ”Ovat kiinnostuneita vain yhdestä asiasta”

Julkaistu:

Bikinimalli Jenna Thomson uskoo miesten pelkäävän lähestyä häntä, koska hän on liian kaunis.
Brittien aamu-tv:n katsojat eivät olleet uskoa korviaan, kun bikinimalli Jenna Thomson ilmestyi This Morning -aamu-show’hun kertomaan erikoisesta ongelmastaan.

Thomson sanoi rakkauselämänsä olevan surkeaa, sillä miehet eivät eivät pyydä häntä treffeille. Syy miesten vastahakoisuuteen on Thomsonin mielestä hyvin selkeä: hän on yksinkertaisesti liian kaunis.

– Mielestäni miehet pelkäävät minua. Mukavat miehet pelkäävät minua. Houkuttelen miehiä, jotka ovat kiinnostuneita vain yhdestä asiasta. Miehiä, jotka luulevat pääsevänsä pöksyihini. He eivät halua vakavaa suhdetta, Thomson suri This Morning -ohjelmassa.


Jenna Thomson sanoi aamu-tv:ssä romanssiensa tyssänneen lyhyeen. Hän kertoi seurustelleensa jonkin aikaa mukavan miehen kanssa, joka paljastikin olevansa naimisissa.
Ystävät ovat ehdottaneet, että Thomson voisi kokeilla muuttaa pukeutumistyyliään. He epäilevät liian niukan vaatetuksen keräävän vääränlaista huomiota.


Kahden lapsen äiti sanoo, ettei rupea muuttamaan itseään kenenkään mieliksi.

– Jos muuttaa itseään, niin ei voi koskaan olla onnellinen, hän napauttaa.

Juontajat Holly Willoughby ja Philip Schofield kysyivät, voisiko vika olla naisessa itsessään. Ehkä hän on asettanut liian suuret vaatimukset täydelliselle miehelleen.

– Minulla tietynlainen miesmaku. Olen valikoiva ja nirso. Tarvitsen miehen, jonka kanssa minulla synkkaa syvällisellä tasolla. En pidä mistään jutustelusta.