Bachelor-Toffe lähetti kotiin ”täydellisen tyttöystävän” – paljastaa nyt, miksi 27-vuotias opettaja Minna sai lähtöpassit ohjelmasta

rac

Julkaistu:

bachelor
Bachelor-Toffe on valinnut kärkikolmikkonsa.
Bachelor Suomen toiseksi viimeisessä jaksossa ruususeremoniassa seisoi enää neljä naista. Ruusutta jäi hurmaava tamperelainen kotitalouden ja terveystiedon opettaja Minna, 27. Moni katsoja oli valinnut suosikikseen juuri Minnan.

Minna saapui ruususeremoniaan ennätysmäärä perhosia vatsassaan, sillä seremoniat olivat käyneet koko ajan yhä jännittävämmiksi. Toffen päätös ei silti tullut hänelle täytenä shokkina.

– Oon kyllä aika pettynyt, mutta olen osannut käsitellä tätä etukäteen, hän kertoo.


Minna aavisti lopputuleman Toffen puheista. Kun jäljellä olivat vain Daniela ja hän, Minna tiesi, kuinka käy. Hänellä ei jää huonoja fiiliksiä pakeista, sillä hänen tunteensa Toffea kohtaan jäivät ihastuksen asteelle.

– Toivon, että Christoffer löytää täältä elämänsä naisen, Minna tsemppaa.

– Mussa Christoffer menetti kyllä semmosen valmiin paketin. Mulla on muuten elämä tällä hetkellä aika hyvin hallinnassa, enää puuttuu se mies. Silleen aika erilainen tilanne kuin osalla noista naisista. Jos meillä ois ollut fiiliksiä, niin siitä ois voinut tulla aika hyvä juttu, kaunotar sanoo.

Toffe oli apealla mielellä jouduttuaan lähettämään kotiin katsojien suosikin Minnan. Naisesta ehti tulla Toffelle hyvin tärkeä.

– Pakko sanoa, että aika haikea fiilis, Toffe huokasi.


Kaksikolla oli selvää kemiaa, flirttiä ja vetovoimaa, mutta Toffe koki tuntevansa noita tunteita enemmän jäljelle jäävien naisten kanssa.

– Kyllä mä kamppailin sen asian kanssa, että onko se Minna vai ei. Mutta sitten ajattelin, että miltä musta tuntuu juuri nyt ja mitä fiiliksiä mulla on, kun vertaan Minnaa muihin.

Bachelorin pysyvästä kainalopaikasta kamppailevat enää Daniela, Petra ja Maria. Lopullisen ratkaisun tekee Toffen sydän.

– Järki puhui Minnan puolesta. Miettikää nyt, rauhallinen ja fiksu... Jokainen tietää, että Minna olis täydellinen tyttöystävä. Mutta nyt mentiin tunteet edellä, ja sillä mennään loppuun asti, Toffe sanoi.

Bachelor Suomi tiistaisin kello 21 Livillä ja Ruudussa. Sarjan finaali ja sen jälkeinen Tilinteko nähdään Livillä tiistaina 28.5. Huom! Nuo jaksot eivät tule ennakkona Ruutu-tilaajien katsottaviksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt