Miss Suomi -kaunotar Krista Lanning sai esikoisensa – julkaisi rehellisen päivityksen voinnistaan: ”Rekan alle jäänyt fiilis” - Viihde - Ilta-Sanomat

Miss Suomi -kaunotar Krista Lanning sai esikoisensa – julkaisi rehellisen päivityksen voinnistaan: ”Rekan alle jäänyt fiilis”

Vuoden 2014 1. perintöprinsessa sai esikoisensa Kevin-miehensä kanssa.

Krista ja Kevin saivat esikoisensa.­

14.5.2019 19:12

Missikaunotar Krista Lanning (os. Haapalainen) on saanut miehensä Kevin Lanningin kanssa esikoisensa. Miss Suomi -kilpailussa 2014 ensimmäiseksi perintöprinsessaksi sijoittunut Krista jakoi ilouutiset tyttären syntymästä Instagram-tilillään. Tuore äiti kertoo lapsen syntyneen maanantaina.

– Hän on täällä! Meidän pitkään odotettu prinsessa on saapunut maailmaan tehden äipän ja isin maailman ylpeimmiksi vanhemmiksi. Kevin oli mieletön synnytyksessä, itsellä nyt rekan alle jäänyt fiilis. Tärkeintä just nyt nuuhkia häntä, Kirsta kirjoittaa suomeksi ja englanniksi.

Krista avioitui amerikkalaisen miehensä kanssa kesällä 2017. He asuvat yhdessä New Yorkissa.

Krista on päivitellyt tiuhaan tahtiin raskautensa etenemistä blogissaan ja Instagram-tilillään. Raskautensa puolivälissä hän otti kantaa muun muassa raskausvaatteiden ulkonäköön.

– Ymmärrän, että äitiysrintsikoissa on eri ominaisuuksia ja jotkut niistä voivat rajoittaa designia, mutta onko niiden pakko olla vielä puklun värisiä? Toki voihan olla, että siinä univajeessa ja pukluun kuorruttautuneena ne rintsikat on viimeisin juttu mitä miettii, Krista pohti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?